Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro drrkati muskarcu?
ova tema se nametnula iz necijih komentara ovde. pa, ako bi ste bili ljubazni i dovoljno otvoreni, da nam detaljnije objasnite. prosvetlite nas.
unapred zahvalna![]()
Dok se pilence ne otvori jel mogu ja nesto da napisem?
Nesto smo opisali vec..ajde otvori se pilence sta i kako je kod pilica![]()
dobro drrkati muskarcu?
Bravo ivancice..treba izvlaciti a ne nabijati..znati kada dugacko kad kratko itd..![]()
Kažu tako trebaNaucicesh - vremenom.
Tako ova moja nije znala nista oko toga, a sad postade majstor.
Treba ti praksa.
Pocni lagano, milujuci jajca, naravno i ti ces uzivati u tom dodiru, zatim lagano kreci
noktima po korijenu penisa prema glavicu.
Glavic nemoj mnogo d diras. Uhvati penis lagano sa 2 prsta i nastavi shetnju gore-dolje.
Kažu tako treba![]()
.. ako je veci, mozes da upotrebis i citavu sakuGlavic nemoj mnogo d diras. Uhvati penis lagano sa 2 prsta i nastavi shetnju gore-dolje...
najbolje je dok se još samo naslućuje..tj dok je muškarac obučen,Znam kako treba ali bih voleo cuti kako to zvuci iz vasih
slatkih usta![]()
najbolje je dok se još samo naslućuje..tj dok je muškarac obučen,
pa kroz farmerke,trenerku osetiš zu čvrstinu i tu nestrpljivost..posle se sve samo kaže...![]()
aha ono sa dva prstaMa znam to..nego sam mislio na vas..nasao sam odgovor na drugoj temi
Najbolje je kad necu da mu drkam.
Najbolje je kad necu da mu drkam.
a jeste, sa dva prsta maksimalno, josh ako ih trpas u guzu - mora da boli !aha ono sa dva prsta![]()
ahaha za koga je to najbolje leba ti
:shock: zar ima i togaA volis kad te moli, a?![]()
:shock: zar ima i toga
drkanje iz sažaljenja?''moooolim te izdrkaj mi ga, kad te molim!'' hahaha
![]()
haha ni zaahaha za koga je to najbolje leba ti
Pa jeste samo me zanima 1 pitanje za muškarce:Ona uvek vlada situacijom...![]()
Mayo mojne se toshiras znas.u svakom slucaju se treba potpuno osloboditi i raditi ono sto se tebi dopada.kao da je najlepsi sladoled koji si ikad videla u zivotu
Pa jeste samo me zanima 1 pitanje za muškarce:
da li oni traže da im žena drka ili mi same treba da to naslutimo, svašta nešto oni hoće
cas sex,cas oral,cas desanku..pa kako da znamo kako kad da se postavimo?![]()
![]()