Kako zracis- tako privlacis

Sve zavisi iz kog ugla se gleda situacija, uvek ima i dobrog i lošeg.
Do nas je kako ćemo se postaviti.
Sve je prolazno, i lepo i ružno. Samo treba znati uživati u lepom, a ružno pregurati što pozitivnije.

Primetio sam, vezano za moju okolinu, bilo da je posao bilo drustvo iz grada ili sela. kad sam lepo raspolozen, svi su tu. Kad se nekad i sam ubedacim, i to malo potraje- manje je ljudi oko mene.
Verovatno jednostavno sluzim za podizanje morala/ zezanje. To mi je, kako stvari stoje, svrha u ovim teskim vremenima:lol:
U ljubavi je uvek bilo slicno. kad me je bas bolelo uvo za ishod, kroz zezanje, uvek sam uspevao sta sam hteo. Kad sam bio ozbiljan, normalan, nekako se uvek cekao cas da krenem u zajebanciju da bih uspeo.
Bolje da sam postavio temu"zasto ljudi izbegavaju osobe koje su ozbiljne"..:malav:

Primetio sam, vezano za moju okolinu, bilo da je posao bilo drustvo iz grada ili sela. kad sam lepo raspolozen, svi su tu. Kad se nekad i sam ubedacim, i to malo potraje- manje je ljudi oko mene.
Verovatno jednostavno sluzim za podizanje morala/ zezanje. To mi je, kako stvari stoje, svrha u ovim teskim vremenima:lol:
U ljubavi je uvek bilo slicno. kad me je bas bolelo uvo za ishod, kroz zezanje, uvek sam uspevao sta sam hteo. Kad sam bio ozbiljan, normalan, nekako se uvek cekao cas da krenem u zajebanciju da bih uspeo.
Bolje da sam postavio temu"zasto ljudi izbegavaju osobe koje su ozbiljne"..:malav:

Vole ljudi da se grebu za pozitivnu energiju :D

Sta mislite, da li je to istina?
Npr ubedaceni ste, i nista vam se dobro ne desava, odlicno ste raspolozeni- sve vam ide na ruku.
Kakvo je vase misljenje?

Mislim da je malo stvar ličnog gledišta, ali činjenica je da, meni bar, jedna loša stvar nikad ne ide sama. Kad sam u bedaku, namćorasta, nazovi kako hoćeš, možda troje ljudi će mi prići, pitati, zagrliti. Ali zato kad je sve super, svi bi da uživamo zajedno... U ljubavi sam najviše privukla kad sam bila ravnodušna i u fazonu da me boli uvo, pa čak i bezobrazna i neprijatna. Kad se potrudim, obično se milion stvari zakomplikuje....

Poslednja izmena:

Svi imaju problema u zivotu, toliko problema da ne mogu da slusaju i tudje probleme i zato rese da se distanciraju na kratko od te osobe koja im prenosi negativu, moramo da uzmemo u obzir i to. Ali ne mora da znaci i da ima takvih ljudi medju tvojim drugovima, poznanicima, prijateljima, takodje i moze. Mada u tvom slucaju izgleda da ih bas ima.

Ja nesto iskreno nisam obracao paznju na to, ali kada sad malo razmislim , nema neke razlike, isto mu je. :)

Ma naravno, nego, mislim, na pr. pišeš sa nekim ovde ili na Viberu, ne spominješ da ti nešto fali, ali on ipak zna. Ili kreneš da se nađeš sa nekim, a on već vidi po načinu na koji hodaš ili stavu... To sam mislila...

Back