Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 10.02.2010. u 21:54 - Kako znati da decko vredi #26 Jedino kravar Sinnke, nikako *****c
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 10.02.2010. u 22:39 - Kako znati da decko vredi #27 malo zvocalo: Ne brini se ti za Zvocavu, ko umije njemu dvije Kliknite za proširenje... Zvoca me i ne interesuje, ali se ona mnogo brine za mog decka. Da ima svog mozda bi dobila cestitku.
malo zvocalo: Ne brini se ti za Zvocavu, ko umije njemu dvije Kliknite za proširenje... Zvoca me i ne interesuje, ali se ona mnogo brine za mog decka. Da ima svog mozda bi dobila cestitku.
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 10.02.2010. u 22:46 - Kako znati da decko vredi #28 Moderna Pevacica: Zvoca me i ne interesuje, ali se ona mnogo brine za mog decka. Da ima svog mozda bi dobila cestitku. Kliknite za proširenje... Pa dobila sam od tvog.
Moderna Pevacica: Zvoca me i ne interesuje, ali se ona mnogo brine za mog decka. Da ima svog mozda bi dobila cestitku. Kliknite za proširenje... Pa dobila sam od tvog.
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 10.02.2010. u 22:59 - Kako znati da decko vredi #29 malo zvocalo: Pa dobila sam od tvog. Kliknite za proširenje... Bas je sladak. On je kao neki seksi Deda Mraz, uspeva da obraduje usamljenu decu.
malo zvocalo: Pa dobila sam od tvog. Kliknite za proširenje... Bas je sladak. On je kao neki seksi Deda Mraz, uspeva da obraduje usamljenu decu.
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 11.02.2010. u 00:20 - Kako znati da decko vredi #30 Moderna Pevacica: Bas je sladak. On je kao neki seksi Deda Mraz, uspeva da obraduje usamljenu decu. Kliknite za proširenje... Aha baš je sladak čikica...nije ti se hvalio kako je dobio po guzi...moraću da te naučim da mi ne dosađuje više.
Moderna Pevacica: Bas je sladak. On je kao neki seksi Deda Mraz, uspeva da obraduje usamljenu decu. Kliknite za proširenje... Aha baš je sladak čikica...nije ti se hvalio kako je dobio po guzi...moraću da te naučim da mi ne dosađuje više.
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 11.02.2010. u 07:57 - Kako znati da decko vredi #31 Moze i on da me nauci da nema zenu koju zanoveta i glupavi pravsni sistem ove drzave na vratu.