Kako znate da je zaljubljena

Koliko citate zene i njihove namere? Kako znate da ste joj privlacni, da je zaljubljena? Lako je sa zenama koje su otvorene ali sta sa onima koje to suptilno i indirektno pokazuju... koji su to znakovi koji odaju?
Može biti pogled sli ne bih se ja ni u to previše uzzdao..žene kad su manipulatori najveći su majstori svog zanata.

Ne...postoji postotak zena koje nisu zaljubljene u muskarca vec u neku viziju ljubavi, pa ko god da im to pruzi...gladne ljubavi, paznje...nije bitno uopste ko si, sta si...
Tacno, ona se zaljubljuje u svoju viziju tog muskarca, veze... a kad je tako lako se prelazi s jedne veze u drugu jer vizija je ista, samo se muskarci menjaju.

Ispituješ zaborav..obaraš alibi i biraš ulogu kao haljinu za veče....
ko, sta, gde? :rotf:
Tacno, ona se zaljubljuje u svoju viziju tog muskarca, veze... a kad je tako lako se prelazi s jedne veze u drugu jer vizija je ista, samo se muskarci menjaju.
No ovo za mene nije ni zaljubljenost ni ljubav...jer fakticki nema veze sa drugom osobom. To je samo zadovoljenje svojih emotivnih/fizickih potreba ne biti sam...

Valjda se zaljubis, volis osobu, a za to treba malo i vremena...a ako ti je skoro svejedno ko je i moze te bilo ko zadovoljiti... :roll:

tu dolazimo do tih pogleda...nije to pogled zaljubljenosti/ljubavi...vec gladi u velikom broju slucaja :mrgreen:

ko, sta, gde? :rotf:

No ovo za mene nije ni zaljubljenost ni ljubav...jer fakticki nema veze sa drugom osobom. To je samo zadovoljenje svojih emotivnih/fizickih potreba ne biti sam...

Valjda se zaljubis, volis osobu, a za to treba malo i vremena...a ako ti je skoro svejedno ko je i moze te bilo ko zadovoljiti... :roll:

tu dolazimo do tih pogleda...nije to pogled zaljubljenosti/ljubavi...vec gladi u velikom broju slucaja :mrgreen:
Pa ko će sve to da zapamti i ispituje lakše je da proglasiš vanredno stanje da si zaljubljena i da ti je sve oprošteno...😂

Back