- Poruka
- 2.522
nisu godine bitne!ja znam da volim niko mi neveruje ali tak je ,ne znate vi mene !iako imam 14 godina ja volim,ok nije to ljubav kao sa 30 ali volim i znaju neki da vole(malo ih je ali ipak...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji nikakva 'formula'...
Kada dodje onaj pravi, ti cesh to znati, i to je to. Oseticesh da je drugacije. Mozda bash po tome shto si gore navela, a mozda i po mnogim drugim, dubljim stvarima od tih koje si gore navela. To se razlikuje od osobe do osobe....i glupo je govoriti o formulama, pa to je ljubav, ne matematika !![]()
joooj, tugo....pravi...a shta uopshte znachi pravi? da nije klon mozda, a? uuu, ***, shta tjemo onda?
ma, kakav crni pravi...ne opteretjuj se...dok je lepo-lepo je, kad nije-prekidaj, teraj dalje i to je to....
joooj, tugo....pravi...a shta uopshte znachi pravi? da nije klon mozda, a? uuu, ***, shta tjemo onda?
ma, kakav crni pravi...ne opteretjuj se...dok je lepo-lepo je, kad nije-prekidaj, teraj dalje i to je to....
tata hvala na obavestenju....sigurno sam maloumna...jos kad ti kazes...za ludnicu sam...Stvarno ne zelim da se rapravljam sa tobom...A ti izgleda ne znas da pises nesto normalno...samo vredjas...a to sto nisam razumela...pa bre...mnogo si to lepo objasnio...a da...POSTOJI FORMULA za otkrivanje pravog...ja je znam...steta sto je ti ne znas...pa dolazis ovde i ispoljavas svoj bes ili ogorcenje sta je vec...nije ni vazno...nova sam ovde,i sve sto sam zelela je da dobijem savet...a ti si mi dao dosta lep...Svejedno...izvini ako sam toliko glupa da ne razumem tvoju poruku...
Pa...jednostavno ti ne smetaju njegove poruke,cimanje...Ukratko,pored njegovih vrlina zavoliš i njegove mane...Jesam li u pravu,a?![]()