Kako znate da je on-taj,pravi?

Ne postoji nikakva 'formula'...
Kada dodje onaj pravi, ti cesh to znati, i to je to. Oseticesh da je drugacije. Mozda bash po tome shto si gore navela, a mozda i po mnogim drugim, dubljim stvarima od tih koje si gore navela. To se razlikuje od osobe do osobe....i glupo je govoriti o formulama, pa to je ljubav, ne matematika ! :mrgreen:

Ne postoji nikakva 'formula'...
Kada dodje onaj pravi, ti cesh to znati, i to je to. Oseticesh da je drugacije. Mozda bash po tome shto si gore navela, a mozda i po mnogim drugim, dubljim stvarima od tih koje si gore navela. To se razlikuje od osobe do osobe....i glupo je govoriti o formulama, pa to je ljubav, ne matematika ! :mrgreen:

veruj mi znam da ne postoji formula...(sad ja kao menjam mishljena)..bla,bla...osetila sam...uzgred on i ja smo sada extra..pu,pu...da ne urocim..a to za formulu iznervirao me onaj..a za tu vezu na daljinu...mogla bi da mi posaljes privatnu poruku.ako ne zelis javno.Stvarno bih zelela da cujem shto vise iskustva,mada mi ne mogu mnogo pomoci..ali ce znaciti..hvala

tata hvala na obavestenju....sigurno sam maloumna...jos kad ti kazes...za ludnicu sam...Stvarno ne zelim da se rapravljam sa tobom...A ti izgleda ne znas da pises nesto normalno...samo vredjas...a to sto nisam razumela...pa bre...mnogo si to lepo objasnio...a da...POSTOJI FORMULA za otkrivanje pravog...ja je znam...steta sto je ti ne znas...pa dolazis ovde i ispoljavas svoj bes ili ogorcenje sta je vec...nije ni vazno...nova sam ovde,i sve sto sam zelela je da dobijem savet...a ti si mi dao dosta lep...Svejedno...izvini ako sam toliko glupa da ne razumem tvoju poruku...

Ummm,jesi ti kao svesna da me vredjas?I da ne postoji neki narucit razlog za to?A sto se formule tice,to je vrazija pesmica,a ne formula.I nisam ogorcena,niti sam kao nesrecna,sta god da mi pripisujes,samo smatram da si ti detinjasta.

Back