shashava:
Koje stvari (osim intuicije i slicno) cine da sa pouzdanjem i bez sumnje znate da vas partner stvarno voli? Znaci, sta on radi, kakve ima znake paznje i gestove? Da li onaj koji nas istinski voli moze i da nam zadaje bol?
P.S. Ne pitam za pomoc ili za savet vec mi je ovo jednostavno interesantna tema jer imam svoje kriterijume koji su prilicno visoki i zanima me misljenje ostalih... :wink:
Lako je znati kad te voli.... Razlikuje se taj pogled od svih ostalih.....to je nesto drugo.
Ranije sam se i ja pitala...nekada nisam bila sigurna, ( i sad mi se omakne), zaljubljenost mi je stvarala laznu sliku, vjerovala sam da i kad nisam imala jasne pokazatelje, da me ipak voli, samo ima neki problem sa iskazivanjem emocijama. Ma to su gluposti...imam i ja problem ponekad, ili mozda cesto sa pokazivanjem emocija, ali ljubav se ne da sakriti..
Vrlo malo ima veze da li ti to otvoreno govori ili ne..Sustina je u osjecaju mira koji imas kad su u pitanju njegove/njene emocije.
Uvijek sam znala kada je rijec o pravoj ljubavi...o iskrenim emocijama (njegovim), a opet, uvijek imala dileme onda, kad te emocije nisu bile potpune, kad ti se ne predaje skroz...
Tako da danas, sa ove distance, mogu reci da, kad se pitas da li te voli, nesto skripi...jednostavno sama ta nesigurnost ti daje odgovor...