KAKO ZENE PROCENJUJU MUSKARCE !

Oduvek sam bio zainteresovan,da saznam,kako i po cemu zene procenjuju muskarce.Koje su to vrednosti,koji

su to kvaliteti,koje muskarac treba da poseduje,da bi imao visok rejting,kod zenskog pola.Vodio sam dosta

razgovora,sa predstavnicama zenskog pola.U tim ispitivanjima,vrtelo se nekoliko kljucnih stvari,koje zenama

sluze,kao reperi,pri proceni vrednosti nekog muskarca.Dakle,zene uzimaju najcesce u obzir (kod procene) opsti

utisak,koji muskarac,ostavlja, na "prvi pogled". Zatim,njegovu visinu,stil u oblacenju,cistocu,urednost itd.

Medju tim,to su samo opsti utisci o muskarcu,koji se dobijaju vizuelnim putem.Ono sto je najvaznije (cesto i jedino)

to je materijalno stanje muskarca.Saznanje,da je odredjeni muskarac,dobro "nafatiran" novcem,prelomno deluje

na zene.Sve ostale mane,sav negativan utisak,koji je zena stekla,o nekom muskarcu,padaju u treci plan,ako

se uveri,da je taj muskarac,novcano stabilan.Znaci,ipak je novac i samo novac,presudan,da se zena odluci

da se uda,za odredjenog muskarca.:worth::worth:

zxy;bt291960:
Bolje da ne znaš jer msnščini razočaraćeš se;):lol:
Ne znam šta žene al nauka kaže ...po mirisu:per:pa sad trk u parfimeriju i ne žali lovu:rotf:

Dragi moj Gideone, prvo što žene vide kod muških je opšte obrazovanje, to ti kažem na osnovu onog što moji sinovi proživljavaju sa svojim sadašnjim devojkama, tvoje "nemože" ili neka slična reč me podsetilo da ipak danas nisu sve devojke zaljubljene u momke koji imaju pare i NIŠTA DRUGO,
U tvom uivodnom postu sam pročitala nešto, a više ne znam šta je to bilo, a ipak, pričajući sa mojim sadašnjim snajkama, jasno mi je da nije bitno ni koliko para imaš, ni koliko aviJona imaš, bitno je ipak koliko mozga imaš. To su moje lepe snajke rekle, a lepe su kao anđeli, nisu napumpane ni sa sisama, ni sa usnama, sasvim su normalne a leeeepeee, baš su lepe. I baš mi je drago da one takve kakve su, lepotu ne vide ni u aviJonima ni u kamiJonima, već jednostavno u momcima koji umeju da im poklone cvet, samo tako, tek da im pokažu da im se sviđaju, da ih vole i da misle na njih. Ima i takvih devojaka, hvala dragom Bogu.

Dušica D.;bt291984:
Dragi moj Gideone, prvo što žene vide kod muških je opšte obrazovanje, to ti kažem na osnovu onog što moji sinovi proživljavaju sa svojim sadašnjim devojkama, tvoje "nemože" ili neka slična reč me podsetilo da ipak danas nisu sve devojke zaljubljene u momke koji imaju pare i NIŠTA DRUGO,
U tvom uivodnom postu sam pročitala nešto, a više ne znam šta je to bilo, a ipak, pričajući sa mojim sadašnjim snajkama, jasno mi je da nije bitno ni koliko para imaš, ni koliko aviJona imaš, bitno je ipak koliko mozga imaš. To su moje lepe snajke rekle, a lepe su kao anđeli, nisu napumpane ni sa sisama, ni sa usnama, sasvim su normalne a leeeepeee, baš su lepe. I baš mi je drago da one takve kakve su, lepotu ne vide ni u aviJonima ni u kamiJonima, već jednostavno u momcima koji umeju da im poklone cvet, samo tako, tek da im pokažu da im se sviđaju, da ih vole i da misle na njih. Ima i takvih devojaka, hvala dragom Bogu.
Šta:eek: prvo na mozak motre...što li to.Hm ...ha ,valjda da izbegnu to zlo:D
A i ti Mizaka našla si koga da pitaš i kao verodostojne svedoke navodiš,snajke,nije nego.Nadam se da su ti sinovi oprezniji;):lol:

"Ono sto je najvaznije (cesto i jedino) to je materijalno stanje muskarca.Saznanje,da je odredjeni muskarac,dobro "nafatiran" novcem, prelomno deluje na zene.Sve ostale mane,sav negativan utisak,koji je zena stekla,o nekom muskarcu,padaju u treci plan,ako se uveri,da je taj muskarac,novcano stabilan.Znaci,ipak je novac i samo novac,presudan,da se zena odluci da se uda,za odredjenog muskarca."

E, da je tako, slabo bi se, u ovoj zemlji, ženilo i udavalo!
Evo, vidim, sve vrvi od bogataša. Sve biznismen do biznismena! Sve moj do mojega!

Žena traži stabilnog muškarca za brak. Mentalno stabilnu ličnost. Ne nekakvog lelemuda! I svaka žena, u tom smislu, ima sopstveni kriterijum.
Ko bi poželeo da se uda za glupog, a bogatog? (Osim ako i sama nije glupa, a siromašna!)
Ko bi poželeo da se uda za bogatog ženskaroša?
Ko bi poželeo da se uda za krimosa i rizikovati da ga ubiju?

Da, molim te, pare su tu totalno nebitne!
Ne poričem da ima i takvih žena, ali one su u manjini, i ne možeš na osnovu njih donositi opšti zaključak o ženskim kriterijumima za izbor muškarca.
Svakoj ženi je važno da njen izabranik ima s njom zdravu komunikaciju. Otvoren, normalan, korektan odnos.

JA AKO SE JEDNOG DANA (NEDAJOZE DA TO BUDE USKORO) TRAZICU ZENU KOJA JE POZNATA FOLK PEVACICA.DA DOBRO
ZARADJUJE,DA DOB IJA PARE,NA SVOJIM OBNAZENIM FOTKAMA I..NARAVNO,DA DOBIJA PARE OD REKLAMNIH SPOTOVA.
JEDNOM RECJU,NESTO TAKO SLICNO,KAO STO JE NASA DIVA IZ NOVOG SADA,NB.E,ONDA BIH JA UDESIO SVOJ ZIVOT.DOK ONA
"ODRADJUJE' SVOJE 'PROJEKTE',SVOJE KONCERTE,JA BIH UZIVAO U MONTE KARLU KOD DJOKOVICA,U RIMU,KOJI OBOZAVAM.
NARAVNO,PRVO BIH SE POSTARAO,DA IMAMO ZAJEDNICKI DEVIZNI RACUN.NIKADA NISAM VOLEO DA ZAVISIM OD DRUGOG.
JA BIH UZIMAO NOVAC,KADA MI JE POTREBAN.MISLIM DA BIH JAKO LEPO,SREDIO SVOJ ZIVOT.

"JA BIH UZIVAO U MONTE KARLU KOD DJOKOVICA..."

On samo tebe čeka!:zcepanje:

"JA BIH UZIMAO NOVAC,KADA MI JE POTREBAN.MISLIM DA BIH JAKO LEPO,SREDIO SVOJ ZIVOT."

Moraš malo i da radiš! Da imaš sopstvene "projekte". Taman toliko, koliko i NB. Inače će da te šutne!
Ravnopravnost polova!:zper:

Back