Kako žene manipulišu muškarcima

sto se tice mudrosranja najvise volim cutljive sto manipulisu grcenjem donjeg stomaka ko sto je riplijeva drugarica :)

- - - - - - - - - -

za ovu trojicu magaraca zna vecina na ljisu i zk pa ih ugrozene jure sa klonovima. Za ostale ne znam a i sam sam skroman al nadomestavam lizanjem :plez:
A hbg ja ne mogu da trcim,narocito ne na ovu vrucinu..ako si neki sporac onda bih probala :rumenko::lol:

To na forumu su devijantne i poprilično hendikepirane igrice, oboje to vrlo dobro znamo.
Makar sam ja shvatila da se bez obzira koliko fascinacija bila jaka, ovakav vid interakcije i upoznavanja u većini završi sa nekom dramom i nelagodom.
I šta sad, ako smo nekad prošli kroz tu neku školu samoobmane i preteranog očekivanja od jedne jednodimenzionalne forme,
ne treba zbog toga da se uhvatimo za prvu generalizaciju koja nam se nađe na putu i doživotno žučimo po temama.
forum je zivot u malom i ovo mesto je sublimacija onoga sta nam se razvodnjeno desava u realu. Moje shvatanje je da svako ko ovde ima hrabrosti da se suoci sa sobom i svojim greskama ima sanse da iste kasnije ne pravi...ko od njih bezi ili ih anonimno leci napadajuci sa fantomkom druge, emocimalno je nezreo.
Sukobi su neizbezni ali samo konstruktivan sukob dovodi do necega za razliku od okretanja glave u stranu.

- - - - - - - - - -

A hbg ja ne mogu da trcim,narocito ne na ovu vrucinu..ako si neki sporac onda bih probala :rumenko::lol:
ma neupotrebljiv sam za fizikalisanja, proverili mnogi... m i z :lol:

@ripli auspuhmajstor
sa zenama da al sa mnom ne :lol:
ladna ko spricer, kamenog pogleda koji prozdire i skenira te, ali kad je nasmejes nema sanse da zadrzi beshiku :lol:

Oče Makarije i dalje ne znam ko je dotična femme fatale...ali super ako takva postoji uopšte....da nije nedajbože neka manipulacija, sublimacija il imaginacija?:lol:

...

Odoh sad da odjašem u suton sa svojim kamiondzijom:heart:

ps. auspuh šteka ko podmazan:zper::zcepanje:

- - - - - - - - - -

mala prodavnica užasa,
sudeći po vašim komentarima :lol:

Manipulacija je po definiciji model ponašanja kojim se koriste međuljudski kontakti radi zaustavljanja ili skrivanja informacija. Takođe, to je i smišljeno baratanje pogrešnim podacima, izvrnutim činjenicama, lažnim interpretacijama, podmetanje lažnih utisaka, kako bi se ostvarila kontrola nad nekim ili nečim...
I zavođenje je vrsta manipulacije! Psiholozi tvrde da tu i manipulator i onaj koji je izmanipulisan uživaju u “igri” do određenog trenutka. Tzv. "ljubavna manipulacija" izaziva prijatne osećaje, podstiče zaljubljenost koja muti razum i ne dozvoljava da drugog sagledamo onakvim kakav je zaista. Volimo da mislimo da je taj neko savršen, iskren i idealan. Zbog toga se veliki broj veza raspadne posle te prve faze zaljubljenosti, jer manipulacija postaje očigledna, transparentna i nepoželjna. Psiholozi tvrde da je, ako želite da procenite ljubavnog partnera, najbolje da ga posmatrate u komunikaciji sa ljudima koji mu nisu posebno važni i to, po mogućstvu, u što stresnijim situacijama. Najverovatnije je da će se tako ponašati i prema vama kada prođe zaljubljenost.
Psiholozi tvrde da su žene tu pravi “maheri” i da mogu muškarca koji ih voli da nateraju da uradi baš sve što žele. Mehanizmi su različiti, neko “pada” na umiljavanje, neko na oštriji i konfliktniji razgovor, ali efekat je isti. Istraživanja pokazuju da je čak 99% muškaraca sklono da bude izmanipulisano od strane voljene žene, samo ako ona to želi.
http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:298078-Od-ljubavne-do-perfidne
sama definicija manipulacije i njena klasifikacija je siroko postavljena ali kad manipulator postane svestan mehanizama i krene u njihovo pokretanje tu tesko da ima nazad na bezmanipulatosko tanje jer ce manipulacija bti cak i to

Back