Kako žene manipulišu muškarcima

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Manipulativne taktike zena imaju za cilj da muskarca stave u svoju funkciju tj da rade po njihovoj volji. Zenski put u evolutivnom uspehu zavistan je u velikoj meri od sposobnosti manipulisanja muskarcima, u tu svrhu koriste se razne tehnika, taktike, flertuozne igre .
Kao posledicu toga imamo raznovrsne musko-zenske odnose van konvencionalnih veza tipa kombinacije, frend zone sa ili bez benefita. U svim tim odnosima zajednicko je postavljanje muskarca u funkciju koju mu zena odredjuje.

Dve teksta na ovu temu:

Iako ih nazivamo nežnijim polom, žene ponekad znaju biti itekako okrutne, posebno u vezama kad ne prežu ni od manipulacije kako bi dobile ono što žele. Prepoznajte na vreme najčešće metode manipulacije.
Ne javlja se na telefon

Srećni ste jer vam je dala telefonski broj, ali kad je zovete, ona se ne javlja. Još je gori scenario kada shvatite da vam je dala lažan broj. Neke žene daju telefonski broj jer im je to lakše nego da vam u lice kažu da joj se ne sviđate. Nejavljanje žene znaju koristiti i kad su u vezi, ali kada se zbog nečega ljute. Na taj način žele izboriti ono što žele, ali nisu to spremne napraviti otvorenom komunikacijom.

Muškarci kao sponzori

Neke žene koriste svoj seksipil kako bi navele muškarce da ih časte pićem, a kasnije da im kupuju poklone. Obično traže bogatije muškarce. Deo njih želi brak s takvim muškarcima, ali deo njih biće s vama dok im to koristi, a kasnije će naći novu žrtvu. Bogatu, naravno.

Zlatna rezerva

U vezi ste već neko vreme i živite zajedno. Odjednom primećujete da se ona ponaša drugačije. Tajnovita je i izbjegava otvoren razgovor. Svi znakovi upozoravaju vas na to da se pojavio neko drugi i da je prekid blizu, ali ona još uvek ne odlazi. Zašto? Jer 'drugi teren' nije još do kraja pripremljen. Reč je o nesigurnim ženama koje ne mogu biti same i ne napuštaju staru vezu dok nova ne postane sigurnija. To su žene koje 'miksaju' veze.

Emotivna manipulatorka

Ovo je, nažalost, vrlo česta metoda kojom se žene koriste kako bi nešto dobile. Bez obzira na to što je učestala, ne znači da je manje manipulativna metoda.

Ismejavanje u javnosti

Neke vrlo okrutne žene vole da ponižavaju svoje muškarce, posebno u društvu drugih ljudi. Vole da ih podbadaju, spuštaju i čine glupima i nesposobnima. Posebno se vesele kada za to imaju publiku koja se smeje njihovim dosetkama. Takvim ženama ponižavanje služi za zabavu kojom ponižavaju partnere, a sebe uzvisuju i prikazuju duhovitima. Ako muškarac slučajno i kaže nešto u svoju odbranu, one će mu ironično dobaciti da se jednostavno ne znaju šaliti na svoj račun.

Ne žele seks

Ovo je, nažalost, vrlo česta metoda kojom se žene koriste kako bi nešto dobile. Bez obzira na to što je učestala, ne znači da je manje manipulativna metoda. Žena uskraćuje seks muškarcu, jer zna da on ima veću prirodnu potrebu za time od nje. Čini to kako bi dobila ono što želi. Obično i uspeva u tome.

Flertuju kako bi izazvale ljubomoru

Možda oseća da je ne cenite dovoljno ili ste možda posvađani pa ona flertuje s drugima kako bi vas učinila ljubomornim. A možda jednostavno uživa u tome što vas muči. Koji god bio razlog, žene koje otvoreno flertuju s drugim muškarcima pred svojim partnerom, nezrele su i manipulativne.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=396830

Zavrtite ga oko malog prsta a da i ne primijeti
Muškarci odvajkada razmišljaju “kako natjerati stvari da rade svoj posao”.

Kaže se da su zato oni tehnički preduzimljiviji.

Žene su pak spretnije u tome da natjeraju muškarce da rade za njih.

Zato su one tako lijepe, krhke, neodoljive.

Tako, muškarci manipulišu okolinom, a žene manipulišu muškarcima.

Pošto je riječ o drugačijim svijetovima, muškarci nikada ne shvate da su prave male igračke u ženskim rukama.

A ako i kad shvate, tu činjenicu će zaboraviti čim se nađu u društvu lijepe i bespomoćne žene.

Svaki muškarac želi samo “jedno” i vi ste naravno svjesni toga.

Dobro razmislite šta želite i stavite mu to do znanja.

Flertujte s drugim muškarcima. Pokažite da vam godi njihova pažnja.

Svaka žena koja zna da se našminka i obuče za muškarca je najželjeniji trofej.

Ono što oni nikako ne žele je da postanete “prelazni trofej”.

Kad shvati da je u trci za vašu pažnju, postaće najuslužniji, najnježniji, najdarežljiviji…

Možete da mu pričate kako vaša koleginica s posla ima najboljeg, najzgodnijeg i najbogatijeg momka na svijetu i kako ste baš danas naletjeli na njega u gradu. Štos je
u sljedećem: nakon toga pošaljite sami sebi cvijeće ili bombonjeru u ime “tajnog obožavaoca”. Osjećaće se ugroženim.

Suzice u očima
Budite pomalo ljupke, ali tužne.

Pustite tek pokoju suzicu.

Skoro da ne postoji muškarac koji neće učiniti sve da bi zaustavio ženske suzice, šmrc, šmrc.

http://www.vijesti.me/zivot/zavrtite-ga-oko-malog-prsta-a-da-i-ne-primijeti-10126

Poslednja izmena:
pa po cenu da ga nikad ne vidim, ja ne mogu da čekam njega da mi popravi komp i podigne Windows :rotf:
..
jednostavno zna se ipak šta je prioritet :lol:
...
obrisao si tu stavku :lol:

- - - - - - - - - -

..
meni je ovo upustvo za žensku manipulaciju jako interesantno :lol:
...i ovo "muškarci nikada ne shvate da su prave male igračke u ženskim rukama" :zper:
...
pa sad nisu svi baš male igračke :lol:

pa po cenu da ga nikad ne vidim, ja ne mogu da čekam njega da mi popravi komp i podigne Windows :rotf:
..
jednostavno zna se ipak šta je prioritet :lol:
...
obrisao si tu stavku :lol:

- - - - - - - - - -

..
meni je ovo upustvo za žensku manipulaciju jako interesantno :lol:
...i ovo "muškarci nikada ne shvate da su prave male igračke u ženskim rukama" :zper:
...
pa sad nisu svi baš male igračke :lol:

Predug je tekst pa zauzima dosta prostora zato sam ga malo skratio ali ko zeli u celosti da ga procita ima taj drugi link.

mogu da skapiram picom da manipulisu,al kog pricom zavedu taj stvarno nema minut mozga

nemoj tako Džordž...pokvario mi se komp i bespomoćna sam :flert:
..
skuvaći ti čaj od nane :lol:

- - - - - - - - - -

Predug je tekst pa zauzima dosta prostora zato sam ga malo skratio ali ko zeli u celosti da ga procita ima taj drugi link.

nema problema Renegade....šalim se ja....svaka čast na trudu :lol:

mogu da skapiram picom da manipulisu,al kog pricom zavedu taj stvarno nema minut mozga

Zavedu flertom i koketiranje, kroz igru zavodjenja pa posto kroz tu igru u izgled stave da bi tu nesto moglo biti...muskarci cesto znaju da ucine sve sto traze. Muskarcima je cesto samo bitno da dodju sto brze do sexa pa cim vide naznake kroz flert da je tu nesto moguce pocinju da obigravaju, takvih slucajeva sam vidjao i na radnom mestu gde znaju da izvuku neki benefit kroz tu igru.

Mi smo sami krivi sto smo glupi kao ... polni organi. :mrgreen:
Vreme je novac, kako god okrenemo, kada u neku zensku osobu investiramo vreme slicno je to kao i investiranje novca.
Ako se ona premaze, zeza, toplo-hladno, pa kog djavola ostajemo tu ako se investicija ne isplati i ako nemamo nikakvu korist?

To je tako u teoriji, u praksi je vise ili se zezaj i majmunisi oko nje, ili sedi sam ko panj. Ponos je ponos, ali sam panj je na kraju opet panj.

Одлично манипулишу, одма да ви кажем. Чак ти буде и лепо :mrgreen:

:ok: To je to!

Samo slabici traze izgovore.. za svoju nesposobnost.

- - - - - - - - - -

Bravo..tako je...:)

Kakva bre manipulacija, to je najnormalnije ponašanje i žena i muškaraca..odnos, sam po sebi i jeste neki vid trgovine tj.
interakcija izmedju dva bića...ljubav podrazumeva igru, zato je i lepa...

:klap::klap::klap:

A kako bi po tebi odnos trebao da izgleda, da uopšte funkcioniše?
Bacam akcenat na značenje pojma "odnos" i izbegavam klasifikaciju tipa muško-žensko
jer sve ovo navedeno rade i muškarci..

Izvinjavam se što uozbiljavam temu...:lol:

Manipulativni muškarci bivaju isključeni od strane drugih muškaraca osim ako nisu izuzetno inteligentni. Potpuno je jasno da žene ne razumeju šta se od njih očekuje i podređuju čitavu vezu sebi i svojim potrebama.
Zašto neki ljudi to trpe? Jednostavno je, misle da su željeni i neće da izdaju poverenje jer muškarci uglavnom baziraju odnos bilo sa ženom ili drugim muškarcem na poverenju i lojalnosti.
Već sam negde na ovom forumu pisao da je emotivna i svaka druga manipulacija evolutivno oružje žene i da je to deo njihove prirode jer su im date drugačije alatke da prežive i prenesu svoje gene.

Tvoja percepcija da muškarci i žene rade iste stvari pokazuje da čak nisi ni u stanju da pojmiš drugačiju stvarnost. Na obe strane postoje izuzeci, ali nisu ništa više od toga.
Muškarci i žene nisu isto, nisu jednaki niti će to ikada biti.
Iskorak iz sopstvene uloge koju je priroda kreirala milionima godina ženu baca u još goru mentalnu rastrojenost. To frustrira muškarce i zato danas imamo totalno razbijena društva širom zapadne civilizacije.
Ja nikada ranije u svome životu nisam video veći broj samaca nego sad.
Trendovi poput MGTOW i Herbivora postaju globalni pokreti jer muškarci više ne žele da troše svoj novac i živce na budalaštine.

:ok: To je to!

Samo slabici traze izgovore.. za svoju nesposobnost.

- - - - - - - - - -

:klap::klap::klap:

Neverovatno je koliko egoizam i sujeta idu daleko kod pojedinih žena. Svako ko nema nameru da se nosi sa njihovim glupostima je "slabić" i "nesposoban". Naprotiv, to je čovek koji se otrgao kontrole ženskog međunožja i sposoban je da misli i razmisli šta je za njega dobro a šta ne.
Upravo zbog ovoga muškarci sve više biraju da budu sami. Niko čitav to neće trpeti samo zato što imaš lepe oči, sise, dupe i mirišljavu kosu.

Neverovatno je koliko egoizam i sujeta idu daleko kod pojedinih žena. Svako ko nema nameru da se nosi sa njihovim glupostima je "slabić" i "nesposoban". Naprotiv, to je čovek koji se otrgao kontrole ženskog međunožja i sposoban je da misli i razmisli šta je za njega dobro a šta ne.
Upravo zbog ovoga muškarci sve više biraju da budu sami. Niko čitav to neće trpeti samo zato što imaš lepe oči, sise, dupe i mirišljavu kosu.
Ти бре изгледа у животу ниси упознао нормално женско.
Будале су равномерно распоређене међу половима. Ни тебе ниједна неће трпети зато што изгледаш ко Аполон, а иначе си удав.

Back