gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Postoje cure kojima se dopadneš na prvi pogled, ali su naučene da muškarac priđe prvi.Nikako, ako im se svidjas zavesce one tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje cure kojima se dopadneš na prvi pogled, ali su naučene da muškarac priđe prvi.Nikako, ako im se svidjas zavesce one tebe.
Savetovala sam lufija da zaboravi sve što je pročitao.Tesko onome ko ozbiljno shvati vecinu napisanog na ovoj temi. Vriste neke zablude, uobicajene i kod muskaraca i kod zena. Isijava muski sovinizam koji je uglavnom nerealan, ne zato sto su sve iste nego zato sto ne daju autorima (cast izuzecima, ali ih je malo).
Ja dok citam u vecini ljudi vidim frustracije koje izbijaju na povrsinu, i pitam se-kakve ste bre vi zene u zivotu birali da stvorite takav opsti utisak?? A niste ih dobijali nego ste birali, nema pogovora. Ili ja imam srece pa na takve iz vasih opisa ne obracam paznju i ne primecujem ih kao dominantnu podvrstu, ili vi nemate srece. Trece nema.
Ustvari sa nekima od muskaraca na temi zene nemaju srece ako su bile sa njima....
Meni bolje niko da ne prilazi.Postoje cure kojima se dopadneš na prvi pogled, ali su naučene da muškarac priđe prvi.
I iz pogrešnih saveta se uči, ako se shvate kao pogrešni.Savetovala sam lufija da zaboravi sve što je pročitao.![]()
Tačno.I iz pogrešnih saveta se uči, ako se shvate kao pogrešni.![]()
Meni je više neki mali nacereni štreber koji je dobio peticu.има аватар који личи на неког основца који је попио кечину а не сме родитељима да каже, .
Prišao gde?
DevojciPrišao gde?
Nema još nijedne na vidiku.Devojci
Tačno si besposlenNema još nijedne na vidiku.
Tebe se ne tiče to.Tačno si besposlen
Otvoriti temu bez devojke
Katastrofa
slika debelog novcanika i najnovijeg bmwa najbolje pali.Pitanje za forumašice i forumaše, kako savetuje muškarce da zavedu devojku, šta je to što pali prilikom muvanja kod vas, a forumaši koje trikove vi koristite i koji donesu uspehe prilikom muvanja?
![]()
Prekini s tim, to je netačno.slika debelog novcanika i najnovijeg bmwa najbolje pali.
Samo neki mi ne govori da se nasmjesim. Kad mi to kaze mrak mi na oci padne i budem smrknuta i ljutaPitanje za forumašice i forumaše, kako savetuje muškarce da zavedu devojku, šta je to što pali prilikom muvanja kod vas, a forumaši koje trikove vi koristite i koji donesu uspehe prilikom muvanja?
![]()
Ne treba da ti govori da se smešiš već da se sama nasmeješ iz duše i osetiš posebno.Samo neki mi ne govori da se nasmjesim. Kad mi to kaze mrak mi na oci padne i budem smrknuta i ljuta![]()