- Poruka
- 391.200
U društvu ste i odjednom vas uhvati štucanje
Šta treba uraditi i.Kako ga zaustaviti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja udahnem duboko i zadrzim vazduh koliko mogu i onda kad treba da ispustim vazduh,ispustam ga polako.I tako prestanem sa stucanjem.U društvu ste i odjednom vas uhvati štucanje
To za prestrasivanje,upali nekada kod dece.Znam,jer sam vise puta tako presekao svoju decu,ali ne mora uvek da uspe.Kao, bapske priče, ako te neko prestravi dobrano-prestaćeš da štucaš.
Ne pamtim kad sam štucala... a kažu, isto bapski, da štucamo kad nas neko pominje.
Koliko me pominju u groznim kontekstima-trebalo bi da štucam bez prestanka.
to zadržavanje vazduha sam cula ali nisma primenila jer jako retko štucamJa udahnem duboko i zadrzim vazduh koliko mogu i onda kad treba da ispustim vazduh,ispustam ga polako.I tako prestanem sa stucanjem.
kažu da i plašenje pomaže kod štucanja
To za prestrasivanje,upali nekada kod dece.Znam,jer sam vise puta tako presekao svoju decu,ali ne mora uvek da uspe.
Ja za sebe garantujem,ali treba dosta izdrzati bez vazduha,a uz to da ne stucnes ni jedno u momentu zadrzavanj vazduha i onda polako ispustanje.to zadržavanje vazduha sam cula ali nisma primenila jer jako retko štucam
Nisu imali nikakve tikove....престање штуцање..али почну тикови ?!
popiti vodu...ali ne bilo kako nego kao da pijemo sa česme...znači taj položaj gde smo povijeni napred i pijemo sa strane... kod mene to uvek upali... valjda voda izvrši pritisak na dijafragmu ili jednjak ili šta već da dođe na svoje mesto....ako pijete u uspravnom položaju neće pomoći ni hektolitri vode....U društvu ste i odjednom vas uhvati štucanje
Pa, štucanje nije problem. Svako odštuca svoje, i neka ga. Nije to ništa.To za prestrasivanje,upali nekada kod dece.Znam,jer sam vise puta tako presekao svoju decu,ali ne mora uvek da uspe.
I ja radim isto. Uspeva, provereno u praksi.Ja udahnem duboko i zadrzim vazduh koliko mogu i onda kad treba da ispustim vazduh,ispustam ga polako.I tako prestanem sa stucanjem.
Nekada stucanje koje traje duze,moze da izazove vece probleme kod dece,nego jedno prestrasivanje.Pa, štucanje nije problem. Svako odštuca svoje, i neka ga. Nije to ništa.
Neću se baviti štucanjem ako na drugoj strani imam npr. požar, poplavu, rat.
Štucaš-štucaj, bre, proćiće.
Kroz život ne bih da se bavim banalnostima, ali sa svih strana iskaču upravo banalnosti. Kao-hajmo se bavitii stvarima koje su toliiko banalne da... ono, sramota nas je da se time bavimo!
Ok...Nekada stucanje koje traje duze,moze da izazove vece probleme kod dece,nego jedno prestrasivanje.
Moja deca su dolazila do veceg placa i plus stucanje.ne mozes smiriti ni stucanje ni plac.
..ima logike u pijenju vode u gutljajimapopiti vodu...ali ne bilo kako nego kao da pijemo sa česme...znači taj položaj gde smo povijeni napred i pijemo sa strane... kod mene to uvek upali... valjda voda izvrši pritisak na dijafragmu ili jednjak ili šta već da dođe na svoje mesto....ako pijete u uspravnom položaju neće pomoći ni hektolitri vode....
ako nemate vodu pri ruci zauzmite položaj kao da pijete sa česme i gutajte pljuvačku...
Moja deca nisu.Moja deca su dolazila do veceg placa i plus stucanje.ne mozes smiriti ni stucanje ni plac.
Moja jesu,jer su kada pocnu da stucaju dugo ne mogu da prestanu.To im predje u nervozu i plac.Kada su bile malo starije su se mnogo nervirale zbog stucanja.Onda sam poceo i njih da poducavam ov sa zadrzavanjem vazduha.Pocelo je sve bolje i bolje da deluje.tako one uce i svoju decu.Moja deca nisu.
Popij deset gutljaja vode ili zadrži dah na dvadesetak sekundi.U društvu ste i odjednom vas uhvati štucanje
U društvu ste i odjednom vas uhvati štucanje
još kašika kafe i gotova stvar
![]()
neee, samo to ne, boranija i pihtije))))Piješ kafu sa šećerom, tj slatku?