Kako zaustaviti štucanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao, bapske priče, ako te neko prestravi dobrano-prestaćeš da štucaš.
Ne pamtim kad sam štucala... a kažu, isto bapski, da štucamo kad nas neko pominje.
Koliko me pominju u groznim kontekstima-trebalo bi da štucam bez prestanka.
To za prestrasivanje,upali nekada kod dece.Znam,jer sam vise puta tako presekao svoju decu,ali ne mora uvek da uspe.

БУ!!!

images

U društvu ste i odjednom vas uhvati štucanje

Šta treba uraditi i.Kako ga zaustaviti ?
popiti vodu...ali ne bilo kako nego kao da pijemo sa česme...znači taj položaj gde smo povijeni napred i pijemo sa strane... kod mene to uvek upali... valjda voda izvrši pritisak na dijafragmu ili jednjak ili šta već da dođe na svoje mesto....ako pijete u uspravnom položaju neće pomoći ni hektolitri vode....

ako nemate vodu pri ruci zauzmite položaj kao da pijete sa česme i gutajte pljuvačku...

To za prestrasivanje,upali nekada kod dece.Znam,jer sam vise puta tako presekao svoju decu,ali ne mora uvek da uspe.
Pa, štucanje nije problem. Svako odštuca svoje, i neka ga. Nije to ništa.
Neću se baviti štucanjem ako na drugoj strani imam npr. požar, poplavu, rat.
Štucaš-štucaj, bre, proćiće.
Kroz život ne bih da se bavim banalnostima, ali sa svih strana iskaču upravo banalnosti. Kao-hajmo se baviti stvarima koje su toliiko banalne da... ono, sramota nas je da se time bavimo!

Pa, štucanje nije problem. Svako odštuca svoje, i neka ga. Nije to ništa.
Neću se baviti štucanjem ako na drugoj strani imam npr. požar, poplavu, rat.
Štucaš-štucaj, bre, proćiće.
Kroz život ne bih da se bavim banalnostima, ali sa svih strana iskaču upravo banalnosti. Kao-hajmo se bavitii stvarima koje su toliiko banalne da... ono, sramota nas je da se time bavimo!
Nekada stucanje koje traje duze,moze da izazove vece probleme kod dece,nego jedno prestrasivanje.

popiti vodu...ali ne bilo kako nego kao da pijemo sa česme...znači taj položaj gde smo povijeni napred i pijemo sa strane... kod mene to uvek upali... valjda voda izvrši pritisak na dijafragmu ili jednjak ili šta već da dođe na svoje mesto....ako pijete u uspravnom položaju neće pomoći ni hektolitri vode....

ako nemate vodu pri ruci zauzmite položaj kao da pijete sa česme i gutajte pljuvačku...
..ima logike u pijenju vode u gutljajima

Back