Dame i gospodo!
Problematiku znate, a rešenje?
Problematiku znate, a rešenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha i onda (p)ostanemo debilna nacija,al ti je resenje :?The Edge:Sve one koji se prazne "na suvo" poslati u određenu ustanovu... em se zabavljaju, em rade nešto korisno...![]()
ZMAJOLA:Aha i onda (p)ostanemo debilna nacija,al ti je resenje :?The Edge:Sve one koji se prazne "na suvo" poslati u određenu ustanovu... em se zabavljaju, em rade nešto korisno...![]()
Ne znam,nisam jos pocela da pravim bebe,od genetike se secam samo poneceg,pitaj nekog strucnog,ali mislim da tu priroda da zadnju rec jos uvek,setih se sad Betovena,na primer,a i ovi malteri nadjose neku caku pa im se vise gotovo i ne radjaju retardi,mozda treba prepisati foru od njihThe Edge:ZMAJOLA:Aha i onda (p)ostanemo debilna nacija,al ti je resenje :?The Edge:Sve one koji se prazne "na suvo" poslati u određenu ustanovu... em se zabavljaju, em rade nešto korisno...![]()
Razmislio sam i prihvatam tvoje gledište... neka selekcija bi morala da se obavi...
Žiri bi bile isključivo ženske osobe... kad već neko mora da "isproba" robu... i ko se u to razume...
Samo obostrano zadovoljstvo pravi kvalitetne bebe...
Šta misliš, da li samo dobre treba XXX, da bi ih bilo više?
Tragač:Zar nije jedan od problema KARIJERIZAM, ne bih ovom prlikom da vređam lepši pol, ali veliki problem je nastao kada su i žene počele da "trče" za karijerom. Pa onda kreće priča: sačekajmo sada, treba da dobijem unapređenje i tako u nedogled!
O ti lepa Blondi, što mi preseli temu? Da je bilo dovoljno ljubavi i sexa ova tema ne bi imala potrebe ni da postoji!![]()
Bojim se, da cu ovom prilikom, moci da se slozim sa tobom samo u vezi supice...Hellen:Не бих овом приликом да вређам ''јачи пол'', али мислим да се тај проблем јавио откада су мушкарци научили да живе на маминој супици до 30., а онда девојкама кажу како не могу да имају децу док не обезбеде стан, пристојне услове, посао, добру плату...Никада нисам чула да је жена била та која је рекла ''сачекајмо сада'', а много, много примера имам
око себе да је мушкарац тај који одлаже и бежи од везивања, обавеза и одговорности.
etotako:evo... ja ne vijam karijeru
ja cu da se borim protiv bele kuge!
Dogovoreno, KAD i KOD KOGA ?!?![]()
goodday:ili...uzmete divlju i bacite je lavovima
budca:nedavno sam odlucio da cu da imam najmanje troje dece,od mene,protiv bele kuge dosta,a ako budem ikada imao priliku za vise iskoristicu je,keve mi Milanke
The Edge:Popularno viđenje je da Srbijom vlada "Bela kuga" je zato što ovde "niko nikog ne yebe"... ima nečeg u tome, naravno... :?
Za razliku od većine naših problema, od ovog ne patimo samo mi... ali, udružen sa ostalim problemima, nas najviše ugrožava... :?
Ne znam, ja sam počeo da radim na tom problemu, planirao tri, stao na jednom, kad se moja "bolja" polovina popišmanila posle prvog porođaja i uskoro se razvela od mene...![]()
Neka mi ne zamere dame, ali problem je uglavnom kod njih... što je i logično, jer one objektivno nose veći teret, osećaju veći rizik (i fizički, i materijalni, i socijalni, itd.). :?
Ja vas razumem, moje dame, i mogu samo vam poželim više volje i odlučnosti... Za utehu može da vam posluži činjenica da smo mi muški, u krajnjoj instanci, potpuno u vašim rukama!![]()
A najgore je to što je ovo markirano, JEDINI organ u kome zaista i jesmo !!!