Kako zarađuju ljudi na TikToku?

Meliot

Elita
Poruka
24.220
Kako zarađuju ljudi na TikToku kada tamo ne izlaze reklame? Na Jutjubu izlaze reklame pa na osnovu popularnosti sadržaja koje objavljuje neki pojedinac on dobija određeni iznos od Jutjuba. Sada sam malo više na TikToku i uopšte nevidim da tamo izlaze reklame pa se pitam kako ljudi onda tamo novac zarađuju ako nema reklama?

Nešto je tu jako sumljivo, nema reklama dok ide lajv, a većina sigu:Drno zarađuje neki novac od toga. Ako nema reklama TikTok ne zarađuje ništa a samim tim ni oni.

ja mislio da se sprdaš sa ovom temom :mrgreen: nebitno verovatno si tek uplovio u vodama tiktoka

tu se mogu kupiti koinsi sa kojima se kasnije mogu slati giftovi ljudima kreatorima nekog kontenta u lajvu...kada kreator dobije giftove on može da ih prebaci u novac ali samo pola vrednosti po giftu ( pola uzima tiktok ) ili može te giftove da pretvori u koinse i da ih prosledjuje drugima putem giftova-u oba slučaja tiktok ima zaradu i to dooobruu

ja mislio da se sprdaš sa ovom temom :mrgreen: nebitno verovatno si tek uplovio u vodama tiktoka

tu se mogu kupiti koinsi sa kojima se kasnije mogu slati giftovi ljudima kreatorima nekog kontenta u lajvu...kada kreator dobije giftove on može da ih prebaci u novac ali samo pola vrednosti po giftu ( pola uzima tiktok ) ili može te giftove da pretvori u koinse i da ih prosledjuje drugima putem giftova-u oba slučaja tiktok ima zaradu i to dooobruu
Sada mi je jasno. Dobra fora. Vidim nema reklama i uopšte mi nije bilo jasno kako ljudi tu zarađuju.

Back