Како зарадити у доба короне ако крене економска криза?

Купујте биткоине. Не знам шта ће бити са динаром и евром, и да ли ће рецимо цена земље скочити.
Posle ćete kupovati jaje za deset bitkoina, a kilo sira za 120.
Bolje kupite kokoške i krave.

Ustvari džaba sve ako nemate puškomitraljeze i zolje

Не мислим на продају асепсола и маски по 10 пута већој цени.

Већ, куповина акција, некретнина и сл. ако падне цена?

Имате неку идеју?

Процену?

Alter davno postavljam to pitanje i mogu ti reći da ti je pitanje za medalju.Druga je stvar što to nije popularno u Srbiji.Ovaj moj prijatelj ti je domaćinski
odgovorio u odnosu na ostale.Kada je 90-tih godina bila kriza lično sam pitao čoveka što je bio domaćin da kupim malo poljoprivredne proizvode
što mi je i odgovorio: "hoću da ti učinim ali da ti prodam neću jer nemam pojma šta će biti dogodine".No ja nisam u toj branši ali je jedno sigurno
bez hrane neće ti ni pare pomoći. Jedno vidim da su se konačno setili i vrše predavanje na daljinu.Kasne sa tim jedno 15-20 godina.

Hmmmm. dobro pitanje...samo sto je možda boje pitanje kako preživeti a ne zaraditi. Kad bi poredili evro, franak, dolar i zlato jedino bih se kladio u zlato, medjutim njega nema dovoljno za sve, to svi znaju. Mislim da neka valuta treba opstati da bi se vršile transakcije. Ne verujem da će svet dozvoliti da se sve prebaci na tramp ... Logičan odgovor na tvoje pitanje je kupovati ono što sad ne vredi skoro ništa...jednog dana će vredeti bogatstvo... Moje pitanje je sad, a šta je to ?

Back