Kako zaraditi neku kintu?

e bas ta :lol:

a temu je znaci postavilo zensko.....nisam ni gledao :lol:

u tom slucaju.....hm.....ponudi svoje xxx slike plejboju za neku finu lovu.....mozda i prihvate
u stvari, ja ako te uslikam prihvataju sigurno :lol: (shta da ti kazem - majstor....)

jos predloga:
-pevaj po svadbama
-prosi ispred hrama svetog save
-zickaj na trgu
-svercuj nesto
-smisli neki super korisni uredjaj, zastiti ga patentom i pocni proizvodnju (i prodaju naravno)
-nabavi ap i pocni da terorises susede, a kad njih iscrpish predji na ceo blok
-ustedi dva evra i kupi seceranu

honey pa tebi ne bi trebalo da bude tesko da nadjesh posao,zivish u gradu sa 2 miliona stanovnika,znachi ima dosta njih koji traze radnu pomotj,trebash se malo raspitati po okolini gde zivish,npr. mozda to dole nije popularno ali ovde kod mene je popularno da odesh da pitash nekoga ko ima dvorishte da mu pokosish travu ili da ochistish sneg zimi,obichno je najbolje kad je u pitanju starija osoba kojoj je tesja ta vrsta poslova.Jbg pochnesh od sitnoga pa idesh ka krupnome,ja sam pocheo sa prodavanjem novina,od vrata do vrata.:wink:Sretjno u trazenju posla!

Cekajte ljudi zasto decku niste rekli kako da najbrze zaradi lovu a pritom i najvise!!!!??

Ovako lepo ti nabavis neki mali pajser udjes u radnju koknes coveka u glavu otvoris kasu i tako par puta i imas kintu da zapocnes neki biznis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ako ti treba puno na gotovom udjes u banku sa nekim malim pistoljem dum dum!!!Udjes izadjes sacekajute kola kibnete i imas kintu da otvoris hotel ili tako nesto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back