Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Recimo hipoteticki da snimate film o tome kako niste bili bas dobri na Zemlji te vam presude odlazak u vecno mucenje duse/ kako bi to izgledalo u vasem slucaju?
Recimo hipoteticki da snimate film o tome kako niste bili bas dobri na Zemlji te vam presude odlazak u vecno mucenje duse/ kako bi to izgledalo u vasem slucaju?
Izgledalo bi tako da mi otpadne kita, izrastu krila i zauvijek moram drndati po harfi i pjevati u slavu nekog namrgodjenog zidovskog bozanstva koji je zajebao vlastitog sina i ostavio ga na cijedilu.
Da sam opet na istom mestu, da imam nedovoljno jasne flešbekove na sve i da nijedan događaj koji me je ili moje drage izmučio ovde ni tamo ne mogu da sprečim iako se čini sve vreme da mogu ili da sam mogla.