KAKO ZAMIŠLJATE SEBE ZA 20 GODINA

O,Boze...sve je to ok...ali nakostreshi mi se micelijum kad zamislim svashtaru sa temama: ''kostobolja i visok pritisak'', ''koje vam je boje chasha za zubnu protezu?'','' koliko krugova po parku danas ste prosli?'', ''kako ne zaboraviti nick i shifru pri prijavljivanju na forum?'', ''koliko puta ste danas zaboravili da ste vec jeli? '' a o LJ i S ne smem ni da razmishljam... :roll:

pa mene ne brine to ...
imam dobar plan
a spremna sam i da odstupim od njega kada treba

ali vidim da je ova tema prvenstveno o izgledu... o kako ste optereceni... moracete da se odreknete svih tih ideala uskoro... bice vam tesko da prihvatite svoje telo

ehhh... koja tragedija, plasticna hirurgija cveta na takvim ljudima
srećom... nisam paćenica

teško mi kada vidim koliko ste zabludeli u traženju površnih vrednosti

hm.... 34 godine... bit cu zena u najboljim godinama,uspjesna politicarka a muz biznismen... 4 djece koja idu u ameriku na koledz... seks 2 puta dnevno,masaza,solarij,bazen... sve to u kuci... ici cu na prijeme,praviti partije...

a sad realno...

pa,nadam se da se zbog gradje necu prosiriti,u faci cu ostati ista,mozda koja borica.
vec tad cu biti udata bar 5-6 godina,sa 2 djece- martinom i viktorom.imacu dobrog muza-u protivnom se necu ni udavati. imacu zavrsenu politikologiju ili pravo.zivjecu solidno u nekom vecem stanu u banja luci... mozda negdje u srbiji... ko zna.... a ovo sto se tice seksa- pri tom ostajem . posjeta frizeru i kozmeticaru sedmicno.... itd....

jbte pisala sam sastav iz srpskog o tome...
vidim sebe sa srushenim iluzijama, prekrshenim principima 'zbog vishe sile', daleko odavde (shto spada u prekrshene principe), i tako... ne svidja mi se...

e da jedna devojka kod mene iz odelenja je videla sebe kako kopa krompir i stize joj pismo... :shock: ne znam koji joj je djavo...

Nagledala se filmova...
Nešto se ne sikiram (sad) kako ću izgledati, ionako svima izgldeam kao da mi je 15, sa 40 možda će svi misliti da mi je 30...
Ali imam utisak da ću biti mentalno poremećena. Hm, i nije to mnogo loše, ako me ne bace u neku šupu i ne zaključaju...
Ma, videću, smisliću nešto... Valjda.

Lexa:
Nagledala se filmova...
Nešto se ne sikiram (sad) kako ću izgledati, ionako svima izgldeam kao da mi je 15, sa 40 možda će svi misliti da mi je 30...
Ali imam utisak da ću biti mentalno poremećena. Hm, i nije to mnogo loše, ako me ne bace u neku šupu i ne zaključaju...
Ma, videću, smisliću nešto... Valjda.
a shta i da te zakljuchaju u nekoj shupi???? ko da je to neki problem... da znash samo kako bi ti bilo lepo... :D

NatasaNatasa:
Juče sam nešto razmišljala, kako li ću izgledati za 20 godina ... gledajući tako svoju majku i neke svoje starije koleginice, sa izboranim licem, proredjenom kosom, kilogramima i sl ..... Potresno mi je zazvučao momak u Maxiju koji mi se obratio sa ''gospodjo'' na šta sam se ja naravno mrtva uvredila, jer sebe nikako tako ne doživljavam ... a opet sa druge strane imam 30 godina i neminovno starim .... i nikada neću imati manje ..... i sve mi se to malo uskomešalo u glavi ....

Kako vi sebe zamišljate za 20 godina .... po izgledu, sposobnostima, brakovima, deci ..... šta mislite kako ćete proći u životu?

pa sad nekako na pravom sam putu da budem debeljuskasta, iako se ljudski borim sa kg oni me ipak polako savladavaju............................imacu naj-verovatnije okruglo debeljuskasto lice koje ce jasno govoriti koliko imam godina........kosa ce mi i dalje biti crna jos dugo dugo.................i bicu uvek doterana i sa 50 i sa 60 godina....................tako sebe zamisljam...................:))))

Zamisljam se ,kao jedna "srecno" udata gospodja ,

s malo opustenim guzama :lol:, sreca mi je sto sam na maminu stranu ,..ona u 58 izgleda strava , jbt. ,gledam neke zene njenih godina , to ..otekle noge , pa neke vene , pa sise do stomaka , ,lakse ih je preskociti ,nego zaobici fuj , .. e sta rade geni :lol:
mama puno ti hvala ! ;)

Pa... osećaću se matoro i umorno, onako proćelav, trbušast i iza debelih naočari; pitaću se stalno "kad će već jednom ta penzija?", a radiću i dalje ovaj glupi posao kao "mlađi referent". :-?

Ah, da... biću i dalje hronično dekintiran... sve će mi odnositi bivše žene i deca. :-|

Back