banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a shta i da te zakljuchaju u nekoj shupi???? ko da je to neki problem... da znash samo kako bi ti bilo lepo...Lexa:Nagledala se filmova...
Nešto se ne sikiram (sad) kako ću izgledati, ionako svima izgldeam kao da mi je 15, sa 40 možda će svi misliti da mi je 30...
Ali imam utisak da ću biti mentalno poremećena. Hm, i nije to mnogo loše, ako me ne bace u neku šupu i ne zaključaju...
Ma, videću, smisliću nešto... Valjda.
NatasaNatasa:Juče sam nešto razmišljala, kako li ću izgledati za 20 godina ... gledajući tako svoju majku i neke svoje starije koleginice, sa izboranim licem, proredjenom kosom, kilogramima i sl ..... Potresno mi je zazvučao momak u Maxiju koji mi se obratio sa ''gospodjo'' na šta sam se ja naravno mrtva uvredila, jer sebe nikako tako ne doživljavam ... a opet sa druge strane imam 30 godina i neminovno starim .... i nikada neću imati manje ..... i sve mi se to malo uskomešalo u glavi ....
Kako vi sebe zamišljate za 20 godina .... po izgledu, sposobnostima, brakovima, deci ..... šta mislite kako ćete proći u životu?