Tankian
Iskusan
- Poruka
- 5.046
eeeeeee pa ti si budala....._PLAVUSICA_:josh si jebachica mlada,zato idesh jebat sada....xe,xe..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeee pa ti si budala....._PLAVUSICA_:josh si jebachica mlada,zato idesh jebat sada....xe,xe..
Ala SI GLUPA,JU.... ;-)~*plavushica*~:dushice,to shto imamo isti nick ne znachi i da radimo iste stvari))
shto bre....pa bash lepo generalno zapazhanje,shta treba da napishe o tebi,esej....sve shto tvoja lichnost predstavlja mozhe da se stavi u jednu manje vishe savrshenu rechenicu...a to je priblizhno onome shto ti je ona rekla...idi stvarno prochitaj neku knjigu...smorila si i nas i boga samog.....dovidjenja_PLAVUSICA_:Ala SI GLUPA,JU.... ;-)
~*plavushica*~:dushice,to shto imamo isti nick ne znachi i da radimo iste stvari))
ja josh uvek ne...speedball_2006:Nije valjda da ne radis te stvari?
by the way,zar ne primecujes da PLAVUSA namerno podyebava,na primaj se
PLAVUSHO ja radim te stvari,a tebe ocigledno svrbi ona stvar
ocesh samo se nadaj,pre cu ja biti ekonomista jer idem u ekonomsku shkolu....Tankian:evo taki...da izvuchem temu......
za deset godina cu biti ekonomista,na muzichkoj akademiji,i profesionalni bodybuilder.....
i ja cu zhiveti u njoj....spavacu na klupi za bench press.... :grin: :grin: .....~*plavushica*~:i otvoricjemo zajedno teretanu...![]()
ja se ne nadam...plava....nada je za beznadezhne ja znam...u stvari 100% sam siguran u svoje planove....a bice ne tako nepredvidiva ironija kad ja koji idem u muzichku josh postanem ekonomista,a ti jadna koja idesh u ekonomsku cesh raditi u nekoj trafici.... :-D :-D_PLAVUSICA_:ocesh samo se nadaj,pre cu ja biti ekonomista jer idem u ekonomsku shkolu....
ignorishi bre...al kad te molim....i ti cjesh me nauchiti da pevam...Tankian:ja se ne nadam...plava....nada je za beznadezhne ja znam...u stvari 100% sam siguran u svoje planove....a bice ne tako nepredvidiva ironija kad ja koji idem u muzichku josh postanem ekonomista,a ti jadna koja idesh u ekonomsku cesh raditi u nekoj trafici.... :-D :-D
ok....ti cesh spavati na onoj za zatezanje nogu i dooopeta,a ja na bench pressu.....a ne mislio sam poshto oboje volimo da jedemo da bi mogli i pekaru da otvorimo,pa da spavamo u njoj....ja u pecnici za hleb,a ti na polici za kifle.....~*plavushica*~:e ne znam ti ja te nazive...ali meni je omiljeno ono za zatezanje nogu i doopeta...
![]()
a ko ce da chisti za njima......~*plavushica*~:i da...imacju puuuno kucjnih ljubimaca...obozhavam zhivotinje...
))
nauchicu te i da svirash gitaru ne brini....dobar sam pedagog...e stvarno ode tema u q....~*plavushica*~:ignorishi bre...al kad te molim....i ti cjesh me nauchiti da pevam...![]()
OVO JE NAJISKRENIJI ODGOVOR OD POCETKA OVE TEME...Svaka cast speedball!speedball_2006:ja cu za deset godina da budem najveca lencuga na ovom svetu,sad sam malo manja lencuga