гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam samo puta zamisljala da me ON (necu reci ko jer je protivno propisu) zaprosi, koliko sam samo puta sanjala! ali, samo on..ne mogu da zamislim sa nekim drugim.
sanjala sam kako me pita a ja placem i ne mogu da dodjem od srece, samo vrisnem DA kroz suze, uz galijua za udate, kako ste zaprosene, i opisite malo taj trenutak srece..?mozda ovo nije zanimljiva tema za vas
- - - - - - - - - -
koliko sam puta sanjala...
Koliko sam samo puta zamisljala da me ON (necu reci ko jer je protivno propisu) zaprosi, koliko sam samo puta sanjala! ali, samo on..ne mogu da zamislim sa nekim drugim.
sanjala sam kako me pita a ja placem i ne mogu da dodjem od srece, samo vrisnem DA kroz suze, uz galijua za udate, kako ste zaprosene, i opisite malo taj trenutak srece..?mozda ovo nije zanimljiva tema za vas
- - - - - - - - - -
Moze i ovako
![]()
i onako se samo paćenici žene ili udaju..
Moze na uho da mi sapne...
- - - - - - - - - -
to se kaže da li bi prala naše gaće mače"Draga da li zelis da peres moj ves do kraja zivota a ja da ti kupujem cokoladu dok te ne podgojim dovoljno da i kad budem grozan neces hteti da odes jer ja sam tvoje carstvo"
majstori majstori
Pogledajte prilog 450751
"Draga da li zelis da peres moj ves do kraja zivota a ja da ti kupujem cokoladu dok te ne podgojim dovoljno da i kad budem grozan neces hteti da odes jer ja sam tvoje carstvo"