kako zamisljate prosidbu...

ovako
:lol:

s-l300.jpg

Koliko sam samo puta zamisljala da me ON (necu reci ko jer je protivno propisu) zaprosi, koliko sam samo puta sanjala! ali, samo on..ne mogu da zamislim sa nekim drugim.
sanjala sam kako me pita a ja placem i ne mogu da dodjem od srece, samo vrisnem DA kroz suze, uz galiju
a za udate, kako ste zaprosene, i opisite malo taj trenutak srece..? :) mozda ovo nije zanimljiva tema za vas

- - - - - - - - - -

koliko sam puta sanjala...

Prosidba nije takmičenje, nema svetskih prvenstava, olimpijada u prosidbi. Ima jedino taj glupi net gde se nezrele osobe iživljavaju i od prosidbe rade cirkus. Prosidba je intimni čin, trenutak između muškarca koji voli i žene. Muškarac rizikuje jer može biti odbijen i osramoćen. :mrgreen:

Prosidba je muški poso. Svaka žena koja sanja i zamišlja prosidbu greši u startu i nije poštena prema svom budućem. Pusti čoveka neka smisli i odluči kako će. :cool:

A nedaj bože, da ti na pamet niti ne padne da budeš razočarana jer prosidba nije kako si ti zamišljala. :evil:

Koliko sam samo puta zamisljala da me ON (necu reci ko jer je protivno propisu) zaprosi, koliko sam samo puta sanjala! ali, samo on..ne mogu da zamislim sa nekim drugim.
sanjala sam kako me pita a ja placem i ne mogu da dodjem od srece, samo vrisnem DA kroz suze, uz galiju
a za udate, kako ste zaprosene, i opisite malo taj trenutak srece..? :) mozda ovo nije zanimljiva tema za vas

- - - - - - - - - -

to je moglo i na "šta trenutno razmišljaš"
neki kažu da je srećnik tenzija...jel to istina ili ne ?

- - - - - - - - - -

a et tema...te filmske prosidbe...odvratno...odvratno

- - - - - - - - - -

Prosidba, kako to ruzno zvuci :mrgreen:

Back