chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Ma ja zivim na jugu pa i nije bas tako hladno, ali ja sam rodjena kao smrzlic tako da...0077:Ne znam gde živiš,ali sam se ukočio u toj ledari brrr :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja zivim na jugu pa i nije bas tako hladno, ali ja sam rodjena kao smrzlic tako da...0077:Ne znam gde živiš,ali sam se ukočio u toj ledari brrr :?
Uzecu taj rizik! :wink:iluzionista:Svaki san, ako ga dovoljno zelis, je ostvariv.Sanjaj... Sanjaj:.. Sanjaj...
Mada, ne bi li se ti otopila na tom silnom suncu, cokoladice?![]()
mandrak-21:zanimljivo iste zelje imam i ja osim grcke a najvise bih voleo da zivim u brazilu mislim da kad bih tamo otisao ne bih se ni vratio.I to nije zbog serija nego ne znam ni sam sta me privlaci verovatno toplina.
chokolada:Uzecu taj rizik! :wink:iluzionista:Svaki san, ako ga dovoljno zelis, je ostvariv.Sanjaj... Sanjaj:.. Sanjaj...
Mada, ne bi li se ti otopila na tom silnom suncu, cokoladice?![]()
Sve za more, miris mora, pescane plaze i palme!
I ja najvise volim Brazil. Znam jednog decka iz Brazila (mmmmmmmmmmmmm), obecao da ce me voditi jednom. Videcemo, videcemo... :wink:iluzionista:Mmm... jeste primamljivo.Slozio bi se sa Mandrakom za Brazil. Mada ne bas u potpunosti. Ne bi se nikada selio u Brazil. Vise bih voleo da tamo samo prezimim.
Kad je ovde hladno, ja odem u Brazilsko leto... Kad je ovde toplo, vratim se u moj mali beli gradic.
![]()
chokolada:I ja najvise volim Brazil. Znam jednog decka iz Brazila (mmmmmmmmmmmmm), obecao da ce me voditi jednom. Videcemo, videcemo... :wink:iluzionista:Mmm... jeste primamljivo.Slozio bi se sa Mandrakom za Brazil. Mada ne bas u potpunosti. Ne bi se nikada selio u Brazil. Vise bih voleo da tamo samo prezimim.
Kad je ovde hladno, ja odem u Brazilsko leto... Kad je ovde toplo, vratim se u moj mali beli gradic.
![]()
Bogami vole (uh kad se samo setim), a voli i cokolada Brazilce. :wink:iluzionista:HahaI Brazilci vole cokoladice?
![]()
Ma sve te zemlje tamo. Mada Brazil zbog karnevala nekako ipak zauzima prvo mesto.iluzionista:I ne samo Brazil. Kuba i Meksiko takodje.![]()
nisam iluzionista pa nemislim da sve cekaju mene kao da tamo nema tulaca.A ti posedujes bas brazilsku lepotuchokolada:mandrak-21:zanimljivo iste zelje imam i ja osim grcke a najvise bih voleo da zivim u brazilu mislim da kad bih tamo otisao ne bih se ni vratio.I to nije zbog serija nego ne znam ni sam sta me privlaci verovatno toplina.
He, he mozda toplina, a mozda i lepe i zgodne brazilijanke! :wink:
Eh kako znas kad me nisi video?mandrak-21:nisam iluzionista pa nemislim da sve cekaju mene kao da tamo nema tulaca.A ti posedujes bas brazilsku lepotu
mandrak-21:nisam iluzionista pa nemislim da sve cekaju mene kao da tamo nema tulaca.A ti posedujes bas brazilsku lepotuchokolada:mandrak-21:zanimljivo iste zelje imam i ja osim grcke a najvise bih voleo da zivim u brazilu mislim da kad bih tamo otisao ne bih se ni vratio.I to nije zbog serija nego ne znam ni sam sta me privlaci verovatno toplina.
He, he mozda toplina, a mozda i lepe i zgodne brazilijanke! :wink:
ako je slika sa profila tvoja ?onda sam te video!chokolada:Eh kako znas kad me nisi video?mandrak-21:nisam iluzionista pa nemislim da sve cekaju mene kao da tamo nema tulaca.A ti posedujes bas brazilsku lepotu
Jeste to je istina. Eto ja imam svetle oci (zelenkasto-plave) i svi ti Brazilijanci koje sam upoznala (ukljucujuci i onog "mog"), su blenuli i rekli kako imam predivne oci. Cak i Brazilijanke su mi davale komplimente. To je njima super zato sto je retko kod njih!iluzionista:Veruj mi da je Balkanac u Brazilu egzotika.
Ali nisi mi video lice!mandrak-21:ako je slika sa profila tvoja ?onda sam te video!
Jeste lepe su,zgodne,poželjne...ali kad znaš da svaka druga ima sidu...brrr grozno. :?chokolada:Ali nisi mi video lice!mandrak-21:ako je slika sa profila tvoja ?onda sam te video!![]()
P.S. Brazilijanke imaju tamniji ten! :wink: