Kako zamisljate buducnost?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zanimljivo iste zelje imam i ja osim grcke a najvise bih voleo da zivim u brazilu mislim da kad bih tamo otisao ne bih se ni vratio.I to nije zbog serija nego ne znam ni sam sta me privlaci verovatno toplina.
A tebi eurokremice ne bih oprostio , da te tamo vidim stavio bih te u palacinku.
Bety !tvoja kola su veoma stara ali u extra stanju
moguce je da vozis neki princ ili bubu tako mi se javlja?

chokolada:
iluzionista:
Svaki san, ako ga dovoljno zelis, je ostvariv. ;) Sanjaj... Sanjaj:.. Sanjaj...

Mada, ne bi li se ti otopila na tom silnom suncu, cokoladice? ;)
Uzecu taj rizik! :wink:
Sve za more, miris mora, pescane plaze i palme!

Mmm... jeste primamljivo. ;) Slozio bi se sa Mandrakom za Brazil. Mada ne bas u potpunosti. Ne bi se nikada selio u Brazil. Vise bih voleo da tamo samo prezimim. :lol: Kad je ovde hladno, ja odem u Brazilsko leto... Kad je ovde toplo, vratim se u moj mali beli gradic. ;)

iluzionista:
Mmm... jeste primamljivo. ;) Slozio bi se sa Mandrakom za Brazil. Mada ne bas u potpunosti. Ne bi se nikada selio u Brazil. Vise bih voleo da tamo samo prezimim. :lol: Kad je ovde hladno, ja odem u Brazilsko leto... Kad je ovde toplo, vratim se u moj mali beli gradic. ;)
I ja najvise volim Brazil. Znam jednog decka iz Brazila (mmmmmmmmmmmmm), obecao da ce me voditi jednom. Videcemo, videcemo... :wink:

chokolada:
iluzionista:
I ja najvise volim Brazil. Znam jednog decka iz Brazila (mmmmmmmmmmmmm), obecao da ce me voditi jednom. Videcemo, videcemo... :wink:

Haha :) I Brazilci vole cokoladice? ;)

chokolada:
mandrak-21:
zanimljivo iste zelje imam i ja osim grcke a najvise bih voleo da zivim u brazilu mislim da kad bih tamo otisao ne bih se ni vratio.I to nije zbog serija nego ne znam ni sam sta me privlaci verovatno toplina.

He, he mozda toplina, a mozda i lepe i zgodne brazilijanke! :wink:
nisam iluzionista pa nemislim da sve cekaju mene kao da tamo nema tulaca.A ti posedujes bas brazilsku lepotu

mandrak-21:
chokolada:
mandrak-21:

He, he mozda toplina, a mozda i lepe i zgodne brazilijanke! :wink:
nisam iluzionista pa nemislim da sve cekaju mene kao da tamo nema tulaca.A ti posedujes bas brazilsku lepotu

Veruj mi da je Balkanac u Brazilu egzotika. ;) Devojke vole egzotiku i ovde i tamo i bilo gde drugde na zemljinoj kugli. :)

A, sad posle ove poucne pricice, ostavljam vas same. Qu noc. ;)

iluzionista:
Veruj mi da je Balkanac u Brazilu egzotika.
Jeste to je istina. Eto ja imam svetle oci (zelenkasto-plave) i svi ti Brazilijanci koje sam upoznala (ukljucujuci i onog "mog"), su blenuli i rekli kako imam predivne oci. Cak i Brazilijanke su mi davale komplimente. To je njima super zato sto je retko kod njih!
Ajde da smo i mi negde egzoticni! :lol:

Eh Chokolado,kada si ti stalno u Norge,samo se pitam da li ce sada ili za tri minuta da padne sneg u Tromsø.

Sta ja ocekujem u buducnosti?
Nobelovu nagradu za knjizevnost,manje neprijatelja,vise vremena provoditi negde u prirodi (Skandinavija normalno) sa mojom zenom,nauciti napokon svedski, upoznati Ingmar Bergmana i Liv Ullman dok su jos zivi.

Back