Kako zaključati određeni folder ?

SKINI SA TORRENTA FOLDER LOCK!

JEDAN OD NAJBOLJIH PROGRAMA ZA TU NAMENU MOZES DA ZAKLJUCAS I FLES I DVD CAK, A I DA TI NEKO REFORMATIRA CEO KOMP NE MOZE DA TI IZBRISE I OTKLJUCA TAJ FOLDER TJ TAJ DEO NA HARD DISKU.....

POSEDUJE CAK I VIRTUALNU TASTATURU ZA UKUCAVANJE SIFRE TAKO DA NI HAKERI NE MOGU DA TI OTKRIJU SIFRU PO TOME STA SI PRETISKAO NA PRAVOJ TASTATURI (NE ZNAM KAKO SE TO BESE ZOVE VALJDA KEYBOARD LOG ILI TAKO NESTO)

ZAISTA MOCAN PROGRAM.....

Program je jako dobar, hvala. Nego, pojavio mi se problem nakon upotrebe upravo tog programa. U jednom od foldera u kom su mi slike, nekih 60% fajlova mi je promenilo format u neki "XXX" format i ne mogu nikako da ih otvorim (a otvara ih sa wordom). Pomoć ? :D

Pa ja sam upravo ovdje napisao da taj program nije pouzdan.....I da opet kažem, ako u međuvremenu uradite reinstalaciju Windowsa bez obzira što znate šifru na novom Windowsu ga nećete otvoriti....Znači, morate prije reinstalacije Windowsa to sve otključati....

skini program dir LOCK

kada ga instaliras,uneses sifru,stavis da to bude master password,ako hoces jednu sifru za sve,i onda ides na folder desni klik,pa lock/unlock,medju prvim opcijama je

sada ce ti pisati Master password lock complete...ili tako nesto :P

sada kad sledeci put hoces da udjes,neces moci,moraces desni klik pa unlock pa sifra,pa tek onda ;)

i da,program nemoze da se obrise bez sifre ako je ona posaljena ;)

sreCno!

Back