KAKO ZA KRAJ

hanibal77:
?:
he pa ko da je bitno...kolko ih je bilo pa otislo, pa se ne pitate de su..ili se pitate

izgleda da treba imati nekakve verne drugare to je najbolje. pa oni dodju i napisu poruku. kao za margott.

jao a sta ako vas neko naprzi kao umrla hanibalka i vi placete a ono samo vas zezaju.

a onda mozemo, evo i ja s vama, da ostavimo chitulju kao, dragoj avesic, pozdrav od hanibal77, queen_.. da joj se bliznji zapitaju kakav je 2struki zivot vodila
ja cu sutra da ostavim temu "poslednji poz za jagodicu"
sto ja da umrem?

o majke vam ga ,,, ja sam ideja smrti ,,dakle :arrow: ne umirem ,,, čak sam išla danas na onkologiju i test na sidu ,,,, dakle još ćete me gledati ,,,,
mada ova jagodica mi nešto sumnjiva ---gljivice i to ????

evo sta sam danas dobio na mail/u

Korpe (2)

On: Hoćeš da idemo u bioskop, da pogledamo neki film...
Ona: Već sam ga gledala!

On: Gde si bila čitavog mog života?
Ona: Krila se od tebe!

On: Zar te nisam već negde video?
Ona: Jesi. Zato više tamo i ne idem.

On: Da li je ono mesto slobodno?
Ona: Da... a ovo će biti slobodno ako ti sedneš na ono.

On: Čime se baviš u životu?
Ona: Imitiram žensko.

On: Ah, tvoje telo je za mene kao hram...
Ona: Žao mi je, danas nema službe!

pa devojke iskoristite nesto> manje ce da boli ako je duhovito :cry:

avesic:
nešto mi pade na pamet --- kako da se obezbedimo kada neko RIKNE da znamo da ga nema više .. ili bar da dodjemo na sahranu ili tako nešto da objavimo POKOJ DUŠI ,,,,
jel vi ljudi odkrivate nekome da provodite vreme --ne za računarom ---nego u kontaktu sa ljudima na malo čudan način -- moje koleginice znaju u kojoj sam opsesiji za forumom ali ni jedna se ne bi setila da vas obavesti .... mislim.... šta raditi ????

i da .... ne krivite mene za ovu temu-- vreme me srozalo :evil:
Mogu ti reći da mi je ovo odavno padalo na pamet. Npr. nešto se desi a svi oni znani i neznani, dragi i nedragi po forumima čekaju, pitaju se i niko ne zna da te više nema...
Onda kažem, zar je to bitno? I onako bi te brzo zaboravili, možda našli neki odgovor za tvoj nestanak (ne tvoj lično, nego pišem onako neodređeno, važi za svakoga).
A opet, šta i da znaju? Znaju da više nema Margot pa opet su pojedini pisali nebuloze na tu temu...

ja kad budem otisla cu da unajmim onog mog frenda da vam kaze da sam umrla od neke plemenite stvari...npr spasila neko dete iz pozara ,sto da ne...odes i kazes da si umro i svim kao zao i kao kul si ispala.
i onda te spominju kako si bila zanimljiva a na temi ko vam nedostaje od bivshih forumasha tebe stalno spominju...i onda postanes popularna kao pikaso tek posle smrti...

mozda se i otvori i neki novi forum u tvoju cast ili neki smajli dobije tvoj lik.

aj...sad...ko ce prvi da umre !?

Back