Kako vreme odmice..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dive

Legenda
Poruka
61.234
shvatam da mi neke razlicitosti ne prijaju
nisam rasista
volim sve ljude, svih rasa, svih polova, al ne u svojj blizini
nocima slabo spavam
nocas se iz nekog razloga probudim, uzmem telefon da pogledam koliko je sati i vidim da mi je poslat neki zahtev
odem na fejs da vidim o kome se radi, a tamo neki indonezanin :sad2:
pregledam mu profil, da vidim da nije neko ko je potencijalni partner za poslovnu saradanju, a tamo :sad2:
samo sam stisla dilit

prekjuce zovem dete da idemo u bioskop..jedini film koji se tako kasno prikazivao je 50 nijansi crne i cera kaze - to ti je parodija na sivu sa crncima
:sad2: shvatila sam da ne mogu da gledam film u kome su sve crni glumci

nisam rasista, podvlacim..ne mrzim ljude koji su drugaciji, samo mi neki koji su malo vise drugaciji na prvi pogled sve manje prijaju

sta ste vi kod sebe primetili da vam se pojacalo vremenom?

znači kenjja mi se od crnačke holivudske kinematografije u poslednje vreme koja opeva njihovu epsku borbu i potlačenost od strane mrskog belačkog zavojevača (koji im usput daje džaba socijalno, priviligeije + ih je izvuko iz pakla zvanog afrika gde njihovi rođaci umiru u najstrašnijim boleščinama. oni koji se ne pojedu međusobno naravno)

Pojačala mi se netolerancija na kretene.
Ili ih ima sve više ili sam ja postala tetkastija pa mi sve smeta.

Divka bre, smanji malo te teme, ne postizavam da odgovorim na sve, moram da spremam kuću.
Kakva sam ja to forumašica ako ne overim svaku temu? :sad2:

I šta radiš za kompom po ovako brutalno lepom vremenu? :tiganj:

nisam rasista
nocima slabo spavam
nocas se iz nekog razloga probudim, uzmem telefon da pogledam koliko je sati i vidim da mi je poslat neki zahtev
pregledam mu profil, da vidim da nije neko ko je potencijalni partner za poslovnu saradanju, a tamo :sad2:
samo sam stisla dilit

prekjuce zovem dete da idemo u bioskop..jedini film koji se tako kasno prikazivao je 50 nijansi crne i cera kaze - to ti je parodija na sivu sa crncima

nisam rasista, podvlacim..ne mrzim ljude koji su drugaciji, samo mi neki koji su malo vise drugaciji na prvi pogled sve manje prijaju

Ja sam pod stare dane počela da se bojim zubara. I sad me boli zub, jer nisam otišla na redovnu kontrolu, a gomno se izgleda pokvarilo, prirodno... i sad ću da ubijem nekoga. Ili sebe.
I imam sve manje strpljenja kad su Mačkine gluposti, dani su u pitanju kad ću da joj odvalim guzicu od batina. Za malo dan sa velikim D nije bio danas, ali sam se iskontrolisala.

znači kenjja mi se od crnačke holivudske kinematografije u poslednje vreme koja opeva njihovu epsku borbu i potlačenost od strane mrskog belačkog zavojevača (koji im usput daje džaba socijalno, priviligeije + ih je izvuko iz pakla zvanog afrika gde njihovi rođaci umiru u najstrašnijim boleščinama. oni koji se ne pojedu međusobno naravno)

ja sam to jedino i gledo doduse 90-ih posle se i oni prodali

Ne znam, meni su oduvek smetali ljudi koji su drugaciji od mene, za moju blizinu, i to od kada znam za sebe.
Mozda sam ja zatvoren, zatucan, sklon predrasudama. Nekada mi i prija kada vidim nesto ok, zanimljivo u nekom ko je drugaciji od mene, i uspostavimo neku komunikaciju, odnos, iako smo drugaciji. Opet, to ostaje sve povrsno, ali prija ponekada prosiriti vidike.

Neka zivi kako ko hoce, neka radi sta hoce, boli me uvo, ali ne mora da znaci da ce mi biti ok da mi taj neko bude, prijatelj, drug ili sta vec.

Сваки нормалан човек је националиста и расиста... сем ако није тамо неки оболели психолог, психијатар и слични распад...
У последњих пола милиона година било је, према истраживањима антрополога, бар двадесетак раса хомо сапиенса, али опстале су само три, немојте нас убеђивати да су све оне биле једнако способне и једнако ,,исте", јер иначе не би се све одржале до данас.
А и ове три... живимо у свету беле, хришћанске расе.
Уствари да реЧем овако, а либтранди никада нису успели да сроче иоле конзистентан одговор: Зашто нема ниједног ,,црног" нобеловца из егзактних наука, мсм те утешне награде за мир(Обама?!?) и књижевност(Лепополд Седер Сенгор, узгред наречени је био диктатор и доживотни председник Сенегала) само девастирају нобелову награду, или где су ти црЊи шаховски велемајстори, а тек филдсова медаља, највише одличје из области математике, чији је број црних прималаца празан скооп...
Дакле, камо аргументи господо либтрандска?

u tvojoj verziji normalnosti da:hahaha:
al tvoja verzija je lokal patriotska i tesko da nadilazi granice atara
egzaktne nauke na nacin koji se upotrebljavaju su uperene protiv a ne u korist covecanstva
mozda tu treba potraziti odgovor...

meni nisu jasni belci koji belca napadnu da je rasista. ono, koji se ****** ti javljaš kad nisi crnčuga, jesi toliko retardiran ili šta :lol:

- - - - - - - - - -

u tvojoj verziji normalnosti da:hahaha:
al tvoja verzija je lokal patriotska i tesko da nadilazi granice atara
egzaktne nauke na nacin koji se upotrebljavaju su uperene protiv a ne u korist covecanstva
mozda tu treba potraziti odgovor...

tačno, kao i medijska propaganda koja reklamira crnčuge na svakom koraku.

nisam rasista
nocima slabo spavam
samo sam stisla dilit

To ti je ko kad trandža kaže nisam gej majke mi.

Primetio sam da što sam stariji to mi više smetaju belci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back