H HANI Zainteresovan član Poruka 280 02.06.2004. u 02:57 - KAKO VRATITI LAVA #26 Vole da im se udvaras i da budu u centru paznje,veruj mi,ali ne napadno,onako samo kako zene umeju,umiljato i pod kozu..
Vole da im se udvaras i da budu u centru paznje,veruj mi,ali ne napadno,onako samo kako zene umeju,umiljato i pod kozu..
Gost 02.06.2004. u 17:24 - KAKO VRATITI LAVA #27 HANI: Vole da im se udvaras i da budu u centru paznje,veruj mi,ali ne napadno,onako samo kako zene umeju,umiljato i pod kozu.. Kliknite za proširenje... ali mi se sada samo dopisujemo jer on nije u yu i ja mu se nabacujem direktno govorim mu da je najbolji da ne mogu da budem sa drugim.....
HANI: Vole da im se udvaras i da budu u centru paznje,veruj mi,ali ne napadno,onako samo kako zene umeju,umiljato i pod kozu.. Kliknite za proširenje... ali mi se sada samo dopisujemo jer on nije u yu i ja mu se nabacujem direktno govorim mu da je najbolji da ne mogu da budem sa drugim.....
Gost 03.06.2004. u 23:42 - KAKO VRATITI LAVA #29 shashava: tesko da ce ti se jedan lav vratiti Kliknite za proširenje...
elendil Aktivan član Poruka 1.995 05.06.2004. u 22:26 - KAKO VRATITI LAVA #30 nijednog lava nikada neces stvarno posedovati.on se daje ili ne.ni sunce niko ne poseduje,oko njega se sve vrti
nijednog lava nikada neces stvarno posedovati.on se daje ili ne.ni sunce niko ne poseduje,oko njega se sve vrti