Uspavana Lepotica24
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uspavana Lepotica24:
AUUUU MENE TO PLAŠI....ONO ŠTO JE BILO BILO JE,KO ZNA ZAŠTO JE TO DOBRO...beba_toronto:Uzmes jednu belu svecu , otkines belu ruzu iz zbuna, ali moras da otkines svojom rukom
pa na sveci ugraviras ruzinom stabljikom tri puta "Sva moja ljubavi dodji k meni"
ili na engleskom "All my love come to me"....
sveca mora da bude dovoljno velika i debela da to sve stane
onda zapalis svecu, ruzine latice pokidas i pospes oko svece, ostavis je da gori, i gledas u plamen sve dok ne izgori i ponavljas naglas "Sva moja ljubavi dodji k meni" dok sveca ne izgori, i zamisljas njega tvoju ljubav kako hoda prema tebi u svoj svojoj nagosti i lepoti, moras da ga zamisljas nagog...
onda kad sveca izgori, uzmes neku krpu ili maramu, pa latice i vosak od istopljene svece zavijes u tu maramu, i sakrijes negde, negde u neku fijoku ili negde gde on to ne moze nikad da nadje)
kazu da radi....mada ja nisam probala....sta znam, ne zelim time da se bavim..
mada kazu da nije 'zombi stvar"....nego da jednostavno time "nateras" osobu da ti da svu ljubav koju ima prema tebi, ako je iz nekih razloga potisnuo u sebi...
ako nema ljubavi prema tebi nece ti doci, ako ima hoce))
Kad_LupimLupim:Jel zna neko neki bućkuriš za brisanje izgubljene ljubavi iz secanja?
Kad_LupimLupim:He...
Izmedju ova dva resenja, pre cu poverovati u dobre stare metode pomenute by Psiho... mada i ova pilula (he pilula, sto je to dobar izraz) deluje jako primamljivo
Anyway, posto slabo verujem u pilulu, a ono sa zidim i pivom provereno znam da na meni ne funkcionise... zna li neko neku bajalicu![]()
sta ce ti buckuris... secaj se bez bola... uz saznanje da je vise nema ali je bilo lepo sto je postojala...Kad_LupimLupim:Jel zna neko neki bućkuriš za brisanje izgubljene ljubavi iz secanja?
"vracanje" nije dobro... mozda bas i treba da se pojavi neko drugi... zasto bi to sprecavali? zato sto mislimo da taj neko novi ne zasluzuje nasu ljubav il sta? ja recimo mislim da je ne zasluzuje onaj koji vise nije tu... i da pozeli i pokusa da se vrati ne verujem da bih mu pruzila sansu... podji od sebe uvek... kad odlucis da odes da li postoji nacin da te neko zadrzi ili ako si vec otisla da te vrati? kod mene ne postoji...Uspavana Lepotica24:ja mislim da se sve moze vrratiti samo je pitanje kako to uraditi a da ne bude ksno, tj. pre nego sto se u tvoj zivot pojavi neko drugi!
hehe... verovatno cisto ono da se to nesto ne bi zvalo izgubljenim...Psihologue:Moze naravno ali zbog cega?
A, pa to je za comeback... meni to ne moze pomoci.beba_toronto:Pa eno, napisala sam ti bajalicu gore sa svecom)
to si preskocio/la![]()
Ne zelim da se secam, bash zato sto to secanje ne moze da postoji bez bola i tuge.HELENA33:sta ce ti buckuris... secaj se bez bola... uz saznanje da je vise nema ali je bilo lepo sto je postojala...![]()
gde sada da nadjes zbun ruze a prolece je daleko znas li nesto drugo.beba_toronto:Uzmes jednu belu svecu , otkines belu ruzu iz zbuna, ali moras da otkines svojom rukom
pa na sveci ugraviras ruzinom stabljikom tri puta "Sva moja ljubavi dodji k meni"
ili na engleskom "All my love come to me"....
sveca mora da bude dovoljno velika i debela da to sve stane
onda zapalis svecu, ruzine latice pokidas i pospes oko svece, ostavis je da gori, i gledas u plamen sve dok ne izgori i ponavljas naglas "Sva moja ljubavi dodji k meni" dok sveca ne izgori, i zamisljas njega tvoju ljubav kako hoda prema tebi u svoj svojoj nagosti i lepoti, moras da ga zamisljas nagog...
onda kad sveca izgori, uzmes neku krpu ili maramu, pa latice i vosak od istopljene svece zavijes u tu maramu, i sakrijes negde, negde u neku fijoku ili negde gde on to ne moze nikad da nadje)
kazu da radi....mada ja nisam probala....sta znam, ne zelim time da se bavim..
mada kazu da nije 'zombi stvar"....nego da jednostavno time "nateras" osobu da ti da svu ljubav koju ima prema tebi, ako je iz nekih razloga potisnuo u sebi...
ako nema ljubavi prema tebi nece ti doci, ako ima hoce))
iznenadjuje me tvoje mislene s obzirom da si blizanac, a sta ako ne mozes nekoga zaboraviti iako dajes sve od sebe i opet jednostavno ne mozes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELENA33:"vracanje" nije dobro... mozda bas i treba da se pojavi neko drugi... zasto bi to sprecavali? zato sto mislimo da taj neko novi ne zasluzuje nasu ljubav il sta? ja recimo mislim da je ne zasluzuje onaj koji vise nije tu... i da pozeli i pokusa da se vrati ne verujem da bih mu pruzila sansu... podji od sebe uvek... kad odlucis da odes da li postoji nacin da te neko zadrzi ili ako si vec otisla da te vrati? kod mene ne postoji...
najlakse je predati se ireci to tako mora da bude, jos lakse je bezati od stvarnosti i prepustati se vfatalizmu, ja ipak mislim da je sudbina u nasim rukama i da je sami kroimo a da je fatalizam samo izgovor za one koji nemaju hrabroti da se uhvate u kostac sa problemima pa onda mislimo e pa tako je sudjeno sta da se radi. STA JE TEZE UBITI SE ILI ZIVETI????????nir-vana:Posmatrajte to drugacije...kad se ljubav "izgubi" napravi mesto da se nova "nadje". Sudbina ima svoje tokove i ne treba joj oponirati.
gde i kako doci do pilule i kako deluje mozes li nesto reci opsirnije??????beba_toronto:Ima neka pilula memory pill, to su sad skoro izmislili)
izbrise ti secanja na traumaticne dogadjaje, ljubavnu patnju itd
http://60minutes.yahoo.com/segment/21/memory_drug
Uspavana Lepotica24:gde sada da nadjes zbun ruze a prolece je daleko znas li nesto drugo.
Uspavana Lepotica24:najlakse je predati se ireci to tako mora da bude, jos lakse je bezati od stvarnosti i prepustati se vfatalizmu, ja ipak mislim da je sudbina u nasim rukama i da je sami kroimo a da je fatalizam samo izgovor za one koji nemaju hrabroti da se uhvate u kostac sa problemima pa onda mislimo e pa tako je sudjeno sta da se radi. STA JE TEZE UBITI SE ILI ZIVETI????????
"nema toga bez koga se ne moze"!!! samim tim sto vise nismo sa odredjenom osobom, treba usmeriti secanja u drugom pravcu umesto sto im dozvoljavamo da nam bude zelju i nadu... potruditi se da se ne secamo sa bolom ili makar nauciti ziveti sa istim... i, misljenja sam takodje da "sve se moze sto se hoce"!!!Uspavana Lepotica24:iznenadjuje me tvoje mislene s obzirom da si blizanac, a sta ako ne mozes nekoga zaboraviti iako dajes sve od sebe i opet jednostavno ne mozes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da li to znaci da ta osoba ne zasluzuje da je se secas ili je TEBI secanje na nju previse bolno?Kad_LupimLupim:A, pa to je za comeback... meni to ne moze pomoci.
Ne zelim da se secam, bash zato sto to secanje ne moze da postoji bez bola i tuge.
Da ti ne objasnjavam sad kako i zasto, jer je cudna i ne svakidasnja situacija, veruj mi na rech, ali stvarno mi treba neki brisach memorije!