kako vratiti bivsu ?

Bivsu, ko nije vratio bivsu, taj ne zna sta je dobra veza.

Bivsa te najbolje zna i ako se vratila ona je bolja nego sto je bila prvi, drugi, treci ili osmi put.

Nema bolje zene nego sto je bivsa, osim za sex, naravno.

Da li postoji nacin da se vrati bivsa ? raskid je prosao bez svadja sa puno obostrane emocije, cura me je sutnula posle 3.5 godina veze,

Da li da joj se ne javljam neko vreme, da li da se i dalje vidjamo i cujemo ali to je sve drugarski.......ona zna da sam spreman da promenim sve sto je smetalo, da zelim novu sansu, pa makar opet puklo sve ,jer osecam moranje da probamo opet ali drugacije, pa da vidimo za mesec ili dva sta bi bilo, ni to ne zeli, ne zeli ni pauzu....kako da se ponasam ,sta da radim ?

Nestani iz njenog vidokruga, na svim nivoima, fb, instagram, jednostavno nestani...Promeni br telefona, cuj se samo sa onima sa kojima moras. Budi nedostupan, bar mesec dana pobegni od zajednickog drustva. Kao da si otisao u kanadu...
Neka prodju dani, i bar tri nedelje.
I svo to vreme pokusaj da pronadjes sto lepsu devojku, neka se ta devojka oblaci u trendu i obavezno neka bude vislja od tvoje bivse.
Prosetaj sa tom devojkom ped bivsom. Pojavite se iznenada, javi se bivsoj sa osmehom kulturno ali nemoj da zastajes cak i da ona pokusa da te zaustavi.
I videces je ubrzo, cak joj nece smetati ni tvoje mane. A ako su tvoje mane nesto sto stvarno nije ok, promeni se kad se pomirite.
---------------
Gle, tema je iz 2015-e :malav:
Sad kad sam se toliko uneo, neka ostane post:mrgreen:

Pa stvarno si se uneo, to su citave procedure, a ona kod drugog uziva dok se ti zajebavas taktikom.:)

- - - - - - - - - -

Bivsa je bivsa, ako hoces da je vratis ostavi joj otvorena vrata da se vrati

i to joj naravno, reci, ali zivi kao da ne postoji.

Da li postoji nacin da se vrati bivsa ? raskid je prosao bez svadja sa puno obostrane emocije, cura me je sutnula posle 3.5 godina veze,

Da li da joj se ne javljam neko vreme, da li da se i dalje vidjamo i cujemo ali to je sve drugarski.......ona zna da sam spreman da promenim sve sto je smetalo, da zelim novu sansu, pa makar opet puklo sve ,jer osecam moranje da probamo opet ali drugacije, pa da vidimo za mesec ili dva sta bi bilo, ni to ne zeli, ne zeli ni pauzu....kako da se ponasam ,sta da radim ?

priupitaj se "zasto zelim da vratim bivsu" ?
bivsa je...to bi vec trebalo da je bitna informacija
mozda je i bivsa zato sto ne znas kako da joj "zadjes"?!
tri godine si bio sa njom, ko moze bolje od tebe da zna kako sa njom?!
ja sam misljenja da se ljudima koji izadju iz naseg zivota, a posebno sami kada izadju, treba zahvaliti na ucescu i baciti pogled unazad da skontas zasto su tu bili...ispostavi se da su nam ti ljudi trebali kao ucitelji, da skontamo nesto o sebi...a odu bas onda kada trebaju...tako da skontaj sta te je naucila i kreni dalje, zvuci skroz dobro iz moje perspektive

uz pesmu i lepu rec
ako
to ne upali
nista nece

priupitaj se "zasto zelim da vratim bivsu" ?
bivsa je...to bi vec trebalo da je bitna informacija
mozda je i bivsa zato sto ne znas kako da joj "zadjes"?!
tri godine si bio sa njom, ko moze bolje od tebe da zna kako sa njom?!
ja sam misljenja da se ljudima koji izadju iz naseg zivota, a posebno sami kada izadju, treba zahvaliti na ucescu i baciti pogled unazad da skontas zasto su tu bili...ispostavi se da su nam ti ljudi trebali kao ucitelji, da skontamo nesto o sebi...a odu bas onda kada trebaju...tako da skontaj sta te je naucila i kreni dalje, zvuci skroz dobro iz moje perspektive

Eto, prosto razmisljanje. Ich se ne zamaras, a sve ti jasno.

najiskrenije.
počni da se zabavljaš sa drugim devojkama a ovu ignoriši :lol:
posle dva meseca sama će doći da te moli da sve ono što joj je smetalo na tebi i u tebi vratiš u funkciju
i da nijedan nije tako krasan kao ti.
pazi šta ti kažem.

Nestani iz njenog vidokruga, na svim nivoima, fb, instagram, jednostavno nestani...Promeni br telefona, cuj se samo sa onima sa kojima moras. Budi nedostupan, bar mesec dana pobegni od zajednickog drustva. Kao da si otisao u kanadu...
Neka prodju dani, i bar tri nedelje.
I svo to vreme pokusaj da pronadjes sto lepsu devojku, neka se ta devojka oblaci u trendu i obavezno neka bude vislja od tvoje bivse.
Prosetaj sa tom devojkom ped bivsom. Pojavite se iznenada, javi se bivsoj sa osmehom kulturno ali nemoj da zastajes cak i da ona pokusa da te zaustavi.
I videces je ubrzo, cak joj nece smetati ni tvoje mane. A ako su tvoje mane nesto sto stvarno nije ok, promeni se kad se pomirite.
---------------
Gle, tema je iz 2015-e :malav:
Sad kad sam se toliko uneo, neka ostane post:mrgreen:

Kod ove taktike samo bih se nasmijala i poželjela im sreću...ne bi više bio vrijedan moje pažnje. Ne zbog ljubomore, nego zbog neozbiljnosti. Ozbiljni ljudi probleme rješavaju otvoreno i razgovorom...

Back