Kako voziti autoputem?

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.508
Ako je sve vise u modi da se neko vozi suprotnim pravcem i velikom brzinom?

Opet je juce opet iz licnog snimka auto u mraku ide pogresnom trakom 120, samo 120, ali pitanje ostaje..

A da , ugasena mu svetla...taj deo ne znam kako , ali i to je posebno pitanje za ovu temu..

3659450_screenshot-33_ls-s.jpg

Poslednja izmena:
Da li treba uvesti krvnu osvetu za vozace koji voze suprotnom trakom na autoputu....pa mu pocistis 30 clanova blize i dalje familije, ukljucujuci i maloletnike, pa bi moda stala?
Sta je dovoljno da moda stane?
Hm...

Ne bi uticalo. Ludo i drogirano je to.
Nije gen ili samo nevaspitanje.

Samo patrole, i oduzimanja vozila, pa i slobode.
Kontriranje datoj slobodi.

Koliko je često?

Auto put nema prelazenje na suprotnu stranu, ima bankina... ako mislis na puteve tipa, bivsa
ibarska magistrala, to je uvek rizik, pogotovo po losem vremenu...
Hm... Svako ko imalo zna da vozi može da okrene vozilo na autoputu, mesta itekako dovoljno. Jedino što je to saobraćaj i nepoštovanje pravila može veoma skupo da bude...

Lečenje vrv.

Ukoliko si zabrinut vozi desnom i sporije, da uočiš manijaka za volanom i imaš vremena da reaguješ.

Baš ti hvala. Čeka me 200km autoputa.

Mali piše o modi vožnje u suprotnom smeru kao ozbiljnoj budalaštini, ne kao grešci, već nameri.
E, sad oni koji i nemaju pojma o vožnji autoputem to ne mogu ni da zamisle, jer je njima problem i da isprate saobraćaj na autoputu....
Inače, nije zabranjeno ići u rikverc zaustavnom trakom, ali je vrlo zabranjeno voziti u rikverc trakom za vožnju, zato postoji zaustavna traka kojom se vozila ne kreću.
Dakle moj odgovor je da budala moze svasta da izmisli, a budala je dovoljno na svetu.

Back