Kako vi razmisljate?

Neka je on pušta kad je moderan, ali sam će upasti u jamu i pre će biti kriv kad joj tamo negde zapadne nekome za oko,
ne pomaže:'imam muža, ne mogu, ne smem ovo i ono'. Iskušenja i sexualni nagoni su suviše jaki, ne pomaže ni samokontrola nad sobom.
Ni poverenje između muža i žene.

Muškarci su u većini slučajeva skloni jačem ljubomori i spremni na sve i kad nisu u pravu.

A ti bi na kraju da se izvučeš, je l' da? :aha:

Pfff... Valjda je poverenje kljucno u vezi, i kasnije u braku... :)
Malo mi je glupo to sto si napisala:
"Neka je on pušta kad je moderan, ali sam će upasti u jamu i pre će biti kriv kad joj tamo negde zapadne nekome za oko,
ne pomaže:'imam muža, ne mogu, ne smem ovo i ono'. Iskušenja i sexualni nagoni su suviše jaki, ne pomaže ni samokontrola nad sobom.
"

Pfff... Valjda je poverenje kljucno u vezi, i kasnije u braku... :)
Malo mi je glupo to sto si napisala:
"Neka je on pušta kad je moderan, ali sam će upasti u jamu i pre će biti kriv kad joj tamo negde zapadne nekome za oko,
"

U redu je da te pušta da ideš kod najbližih i kod drugarice, ali u provod ili na more ili u kafić samu kakve ovde ima priče, smešno mi izgledaju, isto je to kad ti puštaš muža samog tamo negde, šta će tamo bez tebe a tamo kakve lepotice i lujke. Obećavate jedno drugom u poverenju: neću te varat' sigurno, ja nisam takva ovo i ono, jaka sam...Malo sutra.:roll: Ali ajd' da te pusti, ali posle nekog vremena njemu u glavi zasvrbi:da li mi je bila verna, sigurno nije me prevarila, da li joj verujem 100%?????? Moja je svakako lepa i poželjna, svuda vidim konkurenciju, i uvek neko postoji koji je jači od mene? Uvek ima ALI. Da li ti uopšte pratiš šta se dešava u svim porodicama u Srbiji, kobajagi poverenje je tu i u jednoj žestokoj raspravi njemu klik u glavu i sutra da te ubije, imaš li ti spasa?

U redu je da te pušta da ideš kod najbližih i kod drugarice, ali u provod ili na more ili u kafić samu kakve ovde ima priče, smešno mi izgledaju, isto je to kad ti puštaš muža samog tamo negde, šta će tamo bez tebe a tamo kakve lepotice i lujke. Obećavate jedno drugom u poverenju: neću te varat' sigurno, ja nisam takva ovo i ono, jaka sam...Malo sutra.:roll: Ali ajd' da te pusti, ali posle nekog vremena njemu u glavi zasvrbi:da li mi je bila verna, sigurno nije me prevarila, da li joj verujem 100%?????? Moja je svakako lepa i poželjna, svuda vidim konkurenciju, i uvek neko postoji koji je jači od mene? Uvek ima ALI. Da li ti uopšte pratiš šta se dešava u svim porodicama u Srbiji, kobajagi poverenje je tu i u jednoj žestokoj raspravi njemu klik u glavu i sutra da te ubije, imaš li ti spasa?

А где те веже кад те не пушта?
Мислим, има ли шталу у којој те држи и рани, или само за радијатор, као мој цивилизовани муж?

Немој ти, Стевче, тако!
Мене мој муж пуштао, али пошто сам атрактивна, сви ме спопадали. И џаба сам ја објашњавала да сам удата.. НЕ! Сексуални нагон је био јачи... И сад ме лепо веже за радијатор, кад ме прође воља, он мене пусти да мало кувам, бришем прашину, пушим и тако..
И могу ти рећи, много смо срећнији!
Ја њега исто не пуштам, али не успевам да га вежем. Но, кад већ мора некуд да иде, натерам га да обуче мој корсет, халтер, чарапе..тако да сам сигурна да ништа неће поебати.
Дивно функционишемо, и од кад тако радимо, много више поверења имамо једно у другог!

kakva idila :heart:

sreća, ovaj moj radi isključivo sa mehaničarima, auto-dijelovima i knjigovođom...ženskih ni za lijeka...tako da sam sigurna u njegovu ljubav i vjernost... na fakultet ga pratim i čekam ispred amfiteatra, u prodavcnicu ne ide, a drugari mu ne trebaju jer ima mene:heart:

:mrgreen:

Немој ти, Стевче, тако!
Мене мој муж пуштао, али пошто сам атрактивна, сви ме спопадали. И џаба сам ја објашњавала да сам удата.. НЕ! Сексуални нагон је био јачи... И сад ме лепо веже за радијатор, кад ме прође воља, он мене пусти да мало кувам, бришем прашину, пушим и тако..
Ја њега исто не пуштам, али не успевам да га вежем. Но, кад већ мора некуд да иде, натерам га да обуче мој корсет, халтер, чарапе..тако да сам сигурна да ништа неће поебати.
Дивно функционишемо, и од кад тако радимо, много више поверења имамо једно у другог!
и није те враћао да се пресвучеш? :eek:
ма Ђаба му онда везивање за радијатор :zcepanje:

Da li je normalno da majka ostavi svoje decu uzrasta 4 i 6 god. sa ocem na dva dana? S tim sto do sada se nikad nije odvajala od njih ni na jedan dan...???
A s druge strane imamo zenu koja takodje ima dete koje ima 6 godina, ali ona za razliku od prethodne ostavlja dete i po 5-6 dana sa ocem da bi otisla na letovanje, ali je i prethodno bila sa cerkom 10 dana na moru, i htela bi i sama sa drugaricama?
Razlika izmedju ove dve zene je ta sto je prva udata i ima 30 godina, a druga razvedena i ima 32...

Po meni je sasvim normalno da majke ostavljaju decu sa ocem .... pa zahvaljujući i njima ta deca postoje ... ja tu ne vidim problem.

A što se tiče pomenutih situacija i tu ne vidim ništa strašno ..... jedna je porodična, druga je svoja .... jedna svoj smisao vidi u deci, druga pored dece još u mnogo čemu .... prosto stil roditeljstva .... ali ne mislim da je i jedna od njih lošija majka od ove druge.

Немој ти, Стевче, тако!
Nemoj biti sigurna da ako ga obuces u svoj korset i halter nece nista poebati. :mrgreen:

Ja ne vidim sta je ovde nenormalno. Koliko znam pupcana vrpca se sece na rodjenju. I nije mi jasno sto svi prave famu oko toga kada majka hoce malo da dane dusom, a za muzeve je ok da lumpuju sa drustvom po kafanama kad god im se cefne?

Bez generalizacije molim. Najiskrenije najvise volim da putujemo kao porodica. Uvek smo zajedno i uzivamo. Naravno oboje dosta poslovno putujemo i cesto ih ja sam cuvam, kao sto ih cuva i moja supruga. Izgovore za prevaru ne mogu da prihvatim cak i one da ne postoji mogucnost kontrole, desilo se itd.
Oboje lepo izgledamo, ali ako neko nekoga zeli da prevari, taj vara samo sebe.

Ocevi moraju da budu deo vaspitanja, odrastanja dece , a ne da budu neki stranci. Svako ko je resio da osnuje porodicu mora da bude spreman da se odrekne starih navika. Milije mi je da dodjem kuci i igram se sa decom nego da boravim u zagusljivoj kafani.

Back