KAKO VAS VASI LJUBIMCI POZDRAVLJAJU

Treba da vidite Unu kada dodjem kuci,ona sedne istovremeno mase repom i malo se spusti dole i naizmenichno lupa prednjim nogama o pod,usput cvili i ispusta neke chudne zvuke kao da pokusava da mi objasni kako je ona jadna bila sama toliko duuuugo i da jadna ne moze da veruje da me vidi,itd.Onda ja krenem u sobu i ona sve vreme ide pored mene i skache kao kengur u vazduhu(moze da skochi metar u vis iz mesta)a dok skache ona rezi i laje u isto vreme i to zvuchi kao gundjanje neke matore babe.Onda ja sednem na garnituru i ona mi uleti u krilo i samo sto mi se ne popne na glavu i usput me lize....
a,zaboravila sam da napomenem da se u prvom opisanom delu rituala obavezno upishki...
tako isto docheka i Gorana i bilo koga drugog koga mnogo voli....
jednom rechju,ona gushi svojom ljubavlju i ja je obozavam zbog toga.... :)

Una se dosta smirila od onda :)
Vise ne skace kao kengur kada nas docekuje,ali se cesto upiski od srece....standardno se trese i lupka nogama o pod :lol:
(tacnije prvo dodje do vrata,pa onda otrci na njenu fotelju,pa se trese,pa skoci sa fotelje pa lupa nogama o pod i piska :lol: i cvili)
Normalno sve zavisi i od toga koliko dugo smo bili odsutni....

A macak dotrci do vrata i mrnjauce,proteze se,prede i grebucka stazu ...

Moje mache je uvek opasno blizu ulaznih vrata, pretpostavljam da zvuk stavljanja kljuca u bravu za njega predstavlja gong za leteci start. Cesto i mjauce, a obavezno se umiljava, prede, skakuce, pokusava da se uspentra uz nogavice( rekla bih da preferira kvalitetne zenske carape) i grebe obucu...Tako docekuje sve ukucane, sa gostima je malo obazriviji.

Una se dosta smirila od onda :)
Vise ne skace kao kengur kada nas docekuje,ali se cesto upiski od srece....standardno se trese i lupka nogama o pod :lol:
(tacnije prvo dodje do vrata,pa onda otrci na njenu fotelju,pa se trese,pa skoci sa fotelje pa lupa nogama o pod i piska :lol: i cvili)
Normalno sve zavisi i od toga koliko dugo smo bili odsutni....

A macak dotrci do vrata i mrnjauce,proteze se,prede i grebucka stazu ...

xexexexeee...ali una ostaje una.....mozda ta blaga promena ima veze sa zreloscu? :think:....
....moja bonita kad me vidi ona mase repom, ali nece da ustane....tolika je lenjivica:heart: da kad je pustam iz boksa i njihovog ogradjenog dela u dvoriste, moram da je teram...ona zimi sklupi se i zagreje i samo kad bas mora ona ustane....a jaroslav standardno zavija i prica mi nesto:heart:...a najsmesnije je kad nas dvoje pocnemo da pricamo psecim jezikom:lol:....on nesto zavija, izvlaci neke tonove ko zna odakle:D, a ja mu se pridruzim svojim zavijanjem i tako nas dvoje pricamo:)....:bye:

Back