Kako vam se dopada ova torbica?

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam, prosto mi se ne dopada taj stil oblačenja. Nisu to samo torbice, to su uglavnom farmerke + patike + majica sa kragnicom + torbica + naočare za sunce : ) I kad zahladni, neka vindjakna. Ne volim takvo oblačenje, nije mi ni maštovito ni romantično ni buntovno ni elegantno, samo je praktično. Kad već pitaš : )

aj sad ja da pitam koji stil volis?

aj sad ja da pitam koji stil volis?

Ovo je već za podforum Moda : ) Htela sam da kažem da u ovom stilu koji sam opisala ne vidim ništa lično, deluje mi kao uniforma. Ne kažem da su te stvari ružne, samo uopšte ne regujem na to, ne umem da ga 'pročitam'.
Sviđa mi se kada oblačenje nešto priča, sviđaju mi se detalji (mornarska jakna, dobar mantil, zanimljive cipele, tregeri, neočekivane boje, dobra torba preko ramena, neobična kapa ili šešir... malo slobode i eksperimentisanja).

Ovo je već za podforum Moda : ) Htela sam da kažem da u ovom stilu koji sam opisala ne vidim ništa lično, deluje mi kao uniforma. Ne kažem da su te stvari ružne, samo uopšte ne regujem na to, ne umem da ga 'pročitam'.
Sviđa mi se kada oblačenje nešto priča, sviđaju mi se detalji (mornarska jakna, dobar mantil, zanimljive cipele, tregeri, neočekivane boje, dobra torba preko ramena, neobična kapa ili šešir... malo slobode i eksperimentisanja).

gde je ta moda ti pokazem jaknu :D svi me prepoznaju po ulici, neki cak i prilaze :lol:

Najviše od svega ne podnosim da izigravam hodajuću reklamu za neki brend. Pogotovo ako je u pitanju seljački brend kao što je Nike. Tako da ova torbica - nikad.

Inače, iako sam se dugo opirao, odnedavno sam počeo da nosim jednu na ovaj fazon. Prosto nisam imao na sebi dovoljno džepova da potrpam sve zaebancije.
Ali ako ikad dođem u fazu da nosim ovako nešto, sada dajem dozvolu prvom od vas ko me vidi da mi puca u čelo.

unacceptable-own-the-man-purse-jose-dont-camouflage-it-attach-it-to-your-person-and-act-like-it-doesnt-exist.jpg

Juce sam kupio ovu torbicu pa bih zeleo da cujem vase misljene?
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=6996

Nemam nista protiv tih muskih pomagala u vidu torbica preko ramena ali preferiram nesto elegantniju pricu, bas sam skoro gledala da uzmem jednu finu Samsonite, ima i koznih ali meni se ove, nacinjene od padobranskog platna vise dopadaju....Nike vec ne bi bio moj izbor, za moj pojam sportska firma je sportska firma koja se nosi kada se ide na sport i nikako ne moze biti drugacije:)

Back