Kako vam se dopada novi Clio IV?

Znaci u 2013-toj godini on i dalje ima "SPORET VARIJANTU" na komandama za protok vazduha,odnosno grejanje i hladjenje.... pa je*ote dokle.... covece stavili neku spejs tablu u okviru brzinometra i obrtometra i satro sa dodatkom navigacije(jedino sto vredi na ovom autu)
spoljasni izgled "pokusaj agresivnih crta" , ccc , francuzi nikad nisu znali da naprave nesto sto prolazi kod vozaca kao primat , osim stare slave za "udobnost"

Renault Clio 4. gen. je oduvek bio automobil koji je bio jednoglasno pohvaljen zbog svoje uspešne estetike. Prilično klasičan, ali seksi, privlači više javnosti nego njegov glavni rival Peugeot 208, koji nadmašuje od početka na nivou prodaje. Takođe je komforan, prostran sa 4,06 m, i dobro opremljen, nudeći širok izbor motora. Međutim, greh je kvalitet završne obrade u odnosu na prethodnika, ali i u poređenju sa konkurencijom. Šteta … Ali srećom, restajling 2016.god. je uveliko poboljšao stvari, vraćajući Renault Clio 4.gen. na nivo konkurencije u vezi kvalitet materijala.

https://mlfree.com/renault-clio-4-gen-2012-2019-polovnjak-iskustva-problemi/

Meni ovaj auto cim sam ga video bio prelep. Za tu klasu automobila sto se tice izgleda stvarno iznad. A onda sam planirao da ga kupim par godina, geldao po oglasima vise puta da sada kada imam novca mogu da kazem da me je smorio nekako. Valjda toliko sam ga video, planirao da kupim da se osecam kao da sam ga vozio. Jos kada vidim da je tesko naci neki polovan, pouzdan auto, mozda i sacekam 2020 da izadje klio 5 pa da ga uzmem lepo novog.

Nikad nemoj uzimati novu generaciju bilo koje marke odmah po predstavljanju jer tu bude grešaka i problema. To se tek nakon nekog vremena ispravi.
Može međutim konkretno upravo za Clio biti dobra ideja uzeti baš tad staru generaciju jer će verovatno biti dobrih popusta. ;)

Back