- Poruka
- 7.515
Pf... ova gora od nataše što liči na šašljiku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja kazem isto........CobRa-SiC-:UPRAVO TAKO!!!!... kakoih samo nije sramota...dolaze neočešljani na forum... a da nepričam što nedolaze u nekim svečanim aljinama il nekim odelima iu nekim lakovanim cipelama... STRAŠNO!!!...
Nekulture jedne, glupe!!!Oktobar1864:a kakve veze ima to sa razmnozavanjem glista!?:?
A?! :-?immph:Nekulture jedne, glupe!!!
Oktobar1864:kada sam pustila pesmu, moje morsko prase je postalo presrecno jer je shvatilo da ima neko ko cvili gore od njega....
hertz:xaxaxaxaxaa likumožda će malo biti ružno ali se i ja kao i Sergio pridružujem cviljenju jbt hahahhah..
zabofaker:Pa imaš solidan glas, pjesma je klasična, refren je dobar, al neki bolji uvod bi mogo bit + ove back vokale da više se ubace-mislim da više imaju dionicu, i ono di kažu vratiti-suvišno...****** poraditi na tekstu i nastavit samo tako. Pjesma da se napravi u folk aranžmanu i neku folk izraženiju deračinu od glasa + neki mix bila bi hit, vjeruj mi. Ja ti dajem + jer si poduzetan i bar si pokrenio nešto, početak je težak, samo nastavi.
Hi,hi...Pa imaju...Lucky girl:aha.......obozavam kad neko ima smisao za humor![]()