Kako vam se cini moj singl?

Pa imaš solidan glas, pjesma je klasična, refren je dobar, al neki bolji uvod bi mogo bit + ove back vokale da više se ubace-mislim da više imaju dionicu, i ono di kažu vratiti-suvišno...****** poraditi na tekstu i nastavit samo tako. Pjesma da se napravi u folk aranžmanu i neku folk izraženiju deračinu od glasa + neki mix bila bi hit, vjeruj mi. Ja ti dajem + jer si poduzetan i bar si pokrenio nešto, početak je težak, samo nastavi.

zabofaker:
Pa imaš solidan glas, pjesma je klasična, refren je dobar, al neki bolji uvod bi mogo bit + ove back vokale da više se ubace-mislim da više imaju dionicu, i ono di kažu vratiti-suvišno...****** poraditi na tekstu i nastavit samo tako. Pjesma da se napravi u folk aranžmanu i neku folk izraženiju deračinu od glasa + neki mix bila bi hit, vjeruj mi. Ja ti dajem + jer si poduzetan i bar si pokrenio nešto, početak je težak, samo nastavi.

Hvala lepo na konstruktivnom komentaru u potpunosti se slazem sa vecinom recenog. Cak sam i ono 'vratiti' ja hteo da izbacim, al kolegi se svidelo. Inace ne pevam samo ja pevamo obojica koliko nas ima u grupi, ali nema veze nisi prvi koji nije primetio razliku u glasovima. Inace ta devojka sto peva pratece vokale je Ivana Selakov i devojka je priznaces profi odradila svoj posao. Otpevala je ona mnogo vise deonica, ali je producent kao odabrao samo ovo, i tu se slazem sa tobom i ja sam zeleo vise njenih deonica, al nema veze.

Uradili smo novu stvar po mom mišljenju mnogo bolju, ali ne smem Vam je proslediti ovde jer planiramo ići na jedan od glazbenih festivala ovog leta :)

:grin:

Pozdrav ekipi koja cvili, drago mi je da im je zabavno

Back