Jos jedan se zavrsio te kad pogledate,kakve su vam emocije,hocete li se secati necega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni obrnuto. A kao da je juce pocelo leto.dani su postali nedelje, nedelje meseci, a meseci godine...
Ko god je zaposlen/a...Vidim mnogima bilo radno leto.
Ma gledam anketu, mnogi glasali za “majstore u kuci, prasina, krecenje, pranje tepiha..”Ko god je zaposlen/a...
a oni srecniji smo bili majstori koji prase po tudjim kucamaMa gledam anketu, mnogi glasali za “majstore u kuci, prasina, krecenje, pranje tepiha..”
Vredi ugrabiti sezonu, a more je u septembru najlepsea oni srecniji smo bili majstori koji prase po tudjim kucama![]()
za mene je soko banja. ne volim slanu vodu. mada smo se namucili po onim vrucinama. najvise vremena provodio po krovuVredi ugrabiti sezonu, a more je u septembru najlepse![]()
Ako ti je za utehu i moje je takvoza mene je soko banja. ne volim slanu vodu. mada smo se namucili po onim vrucinama. najvise vremena provodio po krovu
pocrneo sam ko djavo, a dupe belooo ko pun mesec
Probaj. Uvijek možeš da se vratiš.Nemam opciju da glasam. Dobila sam priliku da idem u inostranstvo i nisam sigurna kako da se osecam spram toga.![]()