Kako vam je prosao jun ove godine?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_20220701-161058_Chrome.jpg

Nigde....gledala snimke sa Zlatibora necije ....mora....

kako se enkripticno izrazavas, moja ti, kao da ti prolazi cela godina, a ne jun... :P :)
Super je
Screenshot_20220701-002930_Chrome.jpg

jos jedan mesec mucenja...gledati kako prljavo stoji gde je cisto / dobijati mnogo losih reci na obican predlog da se to opere / skloni / "nije zica mazana govnima da smeta"....
Kazem da se ne cisti nesto ispred dobijem "sta kad treba govna da se sklone" eto tako neke reci...pokazujem primer gde je po zakonu neko kaznjen zbog neceg drugog...
Neko je zauzet vec godinama veza ozenjen ne znam nije bitno mislila sam zaboravio da postojim ne javio se kad je prozujao sam na biciklu ...za par dana opet sa njom ne zna ni da postojim...nesto najteze ikada najbolnije da pustim to zaboravim proslost ostavim u proslosti ...
Neko se jedva javio posle me ignorisao nista...neko treci isto e nije sam zovi posle...
Bukvalno se trudim da pustim dok ne znam ni kako to da izvedem ni kako to da uspem...
Ne idem ni nesto da gledam jer tamo mogu da vidim nekog ko mi je bio zadnja nada dok me nije izignorisao prosle godine na istom tom takmicenju....ni da se javi ni da se pozdravi nista...

leto ko leto, ovo se nekako i blazenije otvara... :)
niti se ti otvaras niti pises detalje ocekujes to od mene hah...

Poslednja izmena:

Back