kako uvaliti meso, a ostati riba?

rile_laki_oblak:
Kada muskarac krene da zajebava...
Satro predlozi kres kombinaciju a vi porovalite da je po sredi zajebancija da bi vam se smejao sa drugaricama... Sta uraditi a da ne ispadnete smesni, da mu ne date povod za zajebavanje , da ga po mogucnosti sjebete i da na kraju izadjete kao pobednik?
molim samo iskrene odgovore...
pozzz...
dubi na glavi!

rile_laki_oblak:
Kada muskarac krene da zajebava...
Satro predlozi kres kombinaciju a vi porovalite da je po sredi zajebancija da bi vam se smejao sa drugaricama... Sta uraditi a da ne ispadnete smesni, da mu ne date povod za zajebavanje , da ga po mogucnosti sjebete i da na kraju izadjete kao pobednik?
molim samo iskrene odgovore...
pozzz...

Primeniš sado-mazo varijantu ..... i ostaviš ga vezanog za krevet, a pozoveš i drugarice da zajedno popijete kafu u njegovom stanu ... i onda se svi zajedno smejete .... njemu .... :mrgreen:

topmodelsica:
Ja mislim da fali jedno slovo, devojke obicno pokusavaju da uvale nekom decku svoje debelo meso, na guzicama, na stomaku, na nogama, pa onda da postanu dobre ribe.

A ako je po sredi zajebancija, ja cu ga voleti vise nego obicno, ali samo ako nauci drugarice i drugove da oni treba da me postuju, jer mrzim kad decko iskazuje postovanje prema meni.
...this is just'too much...:shock:

Mozda sam malo nervozniji nego obicno zbog ove vrucine ali....
@Modelsice, brate, leba ti, dal si ti nekad nesto u zivotu rekla sto bi moglo da se dovede u neku kauzalnu vezu sa aktuelnom pricom??? Ima ona pesma... Cini mi se da je Marcelova... Ziljave pi*ke... Jbt! Idem da se umijem pa da pocnem dan iz pocetka...

rile_laki_oblak:
joj, kraljevi, da vam pricam, kad smo vec kod toga... udjemo mi u jedan bar, videli kroz staklo bilijarski sto... i, neki momci igraju... nismo ih zagledali... drug i ja... i, pitamo prvo jednog jel smeju da igraju u pitje... onaj stavi ruku na sto, i ja vidim tetovazu na ruci... onaj kukasti krst... skinhedsi... dobiju nas oni i mi, onako pripiti, predlozimo da odigramo koju u pare... ko prvi dobije dve... dobijemo ih i oni popizdeli... kao, njihov lokal... oni su tu kraljevi... i ta sranjca... i krene shorka... voleo bi' da kazem da smo ih razbili od batina, al' bi to bila gnusna laz... mi smo dobili batine k'o magarci... u jednom trenutku sam ja uspeo da potkacim jednog bas fino, onako, u roki stilu, al' sam ubrzo shvatio da je to greska i da sam ga samo iznervirao... pozalio sam sto nisam hobotnica, nego imam samo dve ruke da pokrijem telo... majka kad me videla posle, pita: sine, sta je to bilo? izgledas k'o da te voz udario... i nije bila daleko od istine... posle sam jednog od njih video u gradu... setio se... i odma' poceo da bezi.... i bolje tako... mozda bi' opet dobio batine... al' bolje i tamo nego u satoru, na nekom saboru... to ume da bude zeznuto... sreca, pa su njive siroke te moze nekako da se izbegne...

Hahahahaha :D:D:D:D:D Koji si ti kralj!!!! :D:D

krvolok:
gossca:
Rile ti znas da ja nemam pokvarenu mastu...
Opljackam banku i ostavim alat s njegovim otiscima :-D ... ili kao u filmu Hostel uplatim mu letovanje u Slovackoj 8) ...salim se... ja sam veliki protivnik osvete... /QUOTE]
... a prijatelj ... ČEGA ?!?
... sve ti rekoh na pp, al da se zna da si ti meni prvi pisao, da se pohvalim, jer mi laska tvoj nick... ja sam veliki protivnik iznosenja intime u javnost, znaci mili, sve ti rekoh na pp... il me ti to mozda izazivas... ti bi jos da ti pisem na pp... e, pa ne moze vise, znas da gossca propagira meru:-D

Back