Vidim ja da svi razmisljate kako da bez rada ili na lak nacin se obogatite a to je nemoguce ako zelite da se bavite postenim radom a kriminal obicno ima kratak vek, drugo vidim da vam je za sve kriva drzava ili tajkuni ili neki drugi faktori a istina je da smo sami krivi za nase stanje kako nam je, svako ponaosob je kriv sto kuka na drzavu ili kuka na lopove tajkune prevarante a niko da zasuce rukave pa krene u neki posao.
@paperinos
To je recept da puknes u poslu.U Srbiji se ta proizvodnja definitivno ne isplati jer je pod kontrolom tajkuna i drzave.
Isplati se proizvodnja ako radis planski i na duze staze, ja sam poznajem par ljudi koji su mi prijatelji a uspeli ali da bi uspeli odnosno da bi imali dobru zaradu trebalo je dosta rada i reinvestiranja u posao, e sad za mene je uspeh ako na godisnjem nivou zaradis recimo 100.000 evra a bogatstvo nije ali ti ljudi su posle 5 godina muktotrpnog rada dosli do takvih slicnih iznosa na godisnjem nivou.
Mora se nesto poceti da bi videli jel to isplativo ali mora se
muktotrpno raditi da bi posle par godina ostvarili neke znacajne zarade i uvek reinvestirati deo zarade u posao.
Takodje vidim ljude koji kazu da mrezni marketing moze da dovede do dobrih zarada to je tacno, ali moram da vam kazem da na nacin koji neki od vas to radite nije bas pravi nacin, nije ni pametno ostavljati e-mail adrese jer em dobijate spam em tako necete se bas ovajditi jer ljude pecati preko foruma nije bas uspesno.
Ja sam inace ekonomista po struci radim u jednoj poznatoj Banci ali radim vec 5 godina i mrezni marketing i moram da kazem da je to pouzdano dobar nacin da se lepo zaradi ali i to je tezak rad, ako pitate zasto pa zato sto je rad sa ljudima najtezi, i tu je potrebno planiranje i reinvestiranje u posao od zarade i vreme dok pronadjete prave saradnike koje treba obuciti i pomoci u poslu.
Medjutim danas u Srbiji ljudi su postali jako lenji to je fakat zato ja vise volim da radim sa stranicma jer posao shvataju ozbiljno, u Srbiji ljudi jednostavno vide svuda prevare a sustina je da je narod postao mnogo lenj, to je posledica prethodnih desavanjima na nasem prostoru svi ocekuju nesto od drzave a ne shvataju da je drzava bankrot.