Nnepoznat
Početnik
- Poruka
- 3
Ja ti ne preporucujem overklokovanje procesora,jer je taj procesor star ko biblija,neces izvuci previse perfomansi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma overclock moze da pomogne prilikom benchmarka, ali kad upogonis neku igru kada grafika napraviJa ti ne preporucujem overklokovanje procesora,jer je taj procesor star ko biblija,neces izvuci previse perfomansi.
200S Boost, novi overklok profil dizajniran za Intel Core Ultra 200K seriju procesoraKako uraditi overclock procesora ?
Pošto je procesor 2.4 GHz kako uraditi da ta frekfencija bude veća ?
A и да има Интел се није прославио по стабилности а о потрошњи струје и да не говоримо.a on ima core ultra 200k...
Koji Intel se nije proslavio?A и да има Интел се није прославио по стабилности а о потрошњи струје и да не говоримо.
Добро је да нема додавања оних металних делова на процесор да се смањи лоше хлађење. То је значајно унапређење нових модела Интела.
И не троше струје више као радна станица. Али ипак троше превише.
Онај где мораш да додаш метални адаптер да се Интел не прегрева.Koji Intel se nije proslavio?
Црко ми је двапут AMD aли ипак бих увек бирао AMD наспрам интела. Имам два интел процесора, i5 core и Dual core.svako fali svog konja...
Интел генерално вуче много више, такође и новији интел вуку доста више.ja imam 2 intela 13 serija..oba rade bez problema. i5 13600k oc na 5.5..moze i vise, al vuce struju..u sustini svaki cpu oc bez obzira intel/amd vuce struju..
Ko se ne razume u overklokovanje,moze veoma brzo da sprzi procesor.I ja mislim da je bolje skupljati pare za jaci procesor,ako maticna podrzava.Интел генерално вуче много више, такође и новији интел вуку доста више.
Нпр за једну исту ствар, AMD одради истом брзином као интел али повуче мање струје.
Или нпр интел одради брже рецимо 20% од AMD али повуче 50% више струје.
Мислим кад нема оверклока, а са оверклоком је већ друга прича, колико се добија на перформансама и вреди ли оверклок или штедети за бољи процесор.