Kako upropastiti jednu odvratnu sponzorusu (dajte savet) ...

• Začetnik teme Začetnik teme 3-2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3-2 *:
Ma ne odustajemo ni po koju cenu. Sledimo sve savete koje nam je >druga< dala.
Onaj lik koji se zrtvuje za nas je vec dve nedelje smeka, a sada polako pocinje i otvoreno da je muva. Izgleda da se glupaca napalila pa nece biti tesko da je smuva. Evo sad samo cekamo priliku da joj cusnemo u tasnu neko ljubavno pismo, navodno od njega ... pa da vidimo sta ce biti. A sad cemo i da joj saljemo poruke od njega na mob. itd.
Inace, postoji jos jedna stvar koju bismo mogli da iskoristimo. Naime, izgleda da je pocela da gotivi jednu devojku koja nju organski ne podnosi. Da li da to nekako iskoristimo i kako ??? :?: [/b]
Bolje bi vam bilo da se manete corava posla!!! Uskoro ce raspust.

Klinci dobro je sto ste konaaacno ozbiljno shvatili situaciju. Ne cekajte raspust ako boga znate, onda ste tek nadrljali za sva vremena jer ona je toliko napaljena da ce sledece godine kada se malo posle raspusta oznazi da trazi jos nekoliko odeljenja i onda ode cela skola u m.....Zato klinci ne odugovlacite sa tim vasim plancicima. Recite nam otvoreno koju situaciju cekate da ona izadje sa torbom? kakvom? ili uopste opisite nam ceo plan do detalja kako ste to zamislili da bi mogli na vreme da uocimo neke propuste ako ih ima.
Klinci drzim Vam fige nemo'te da cujem samo da ste se uplasili ponovo!

Ej, ljudi, stvarno vam je dobra ova tema ... Sreca pa je nama na prirodnom smeru zapala Jovanka a ne ta vasa dro*ljica. :roll:
Nego moramo da vam kazemo da vam je taktika dooobra, odlicna stavise, ali da u ovom slucaju nema teorije da upali. Pa vi ocigledno niste culi najnoviju vest : ta vasa Maja je lezbejka 100 % provereno. Svi pricaju da je u semi sa nasom srpkinjom, za koju svi vec odavno znamo kog je opredeljenja ... :lol: Sigurno ste i vi videli kako su se izvatale pre par meseci dok su navodno igrale odbojku u timu profesora ... Nema ko to nije video, pola skole je bilo u sali. Nikakav pogodak nisu postigli a srpkinja kao u zanosu se grli sa ovom. :shock:
Zato bolje menjajte taktiku i umesto da zrtvujete tipa, nadjite ribu koja ce da je muva. Nakon one nesrecne veze sa izvesnim R****** (da mu sad ne citiramo ime) ona je ocigledno promenila interesovanja ... Ozbiljno, ne znamo kog ste joj to tipa iz odeljenja namenili (mada predpostavljamo ko bi to mogao da bude) ali ko god da je nemate vi u odeljenju dovoljno dobre frajere koji bi mogli da je smuvaju ... a devojaka imate stvarno zgodnih. Probajte sa devojkom, brze cete doci do rezultata. A ako nista mozete da probate da je uhvatite u delikatnim situacijama sa srpkinjom i slikate. Naravno, mi se nudimo da pomognemo, vec nam se popela na vrh glave sa svojim j*benim lektirama ... A da ne pricamo o tome sto non-stop muva sve sto je zensko u nasem odeljenju. Dajte neku dobu ideju da im obema dodjemo glave.
3-6
:idea:

Deco lepo je to sto ste se udruzili, sva odeljenja zajedno.Ma nije vise ni bitno sta je ona, ko ce ga znati izgleda i jedno i drugo a mozda i trece, nebitno vazno je da ona konacno dozivi taj svoj kraj.
Samo klinci kad Vas ja toliko pratim i od srca podrzavam a verujte eto cak i nocu mislim o vama i vasoj nesrecnoj sudbinici, jeli cete tetki Drugi da kupite posle gornju + donju vilicu (moze ono jeftino na buvljaku, ne biram) jer vidim da su vec neki klinci poceli ovde nesto da prozivaju. Inace meni i mom muzu to i ne smeta jer mi smo totalno operisani od ukusa ni ne znamo sta je lepo tako da nam je i ruzno lepo i lepo ruzno, ali te prozivke eto su pocele malo da me nerviraju pa k'o velim eto ako plan uspe pa da castite, red je!

Inace da ne mislite da ja ne mislim, ako se ona vec zove Maja, otkrijte mi bar, gorim od zelje da saznam HOCETE LI (ako srca imate?) JE SREDITI U MAJU?

Jao, ljudi, tema vam je super. Nasla sam link u jednom od skolskih kompjutera na bloku iz informatike. Naravno, morala sam da sacekam da dodjem kuci pa da ovde udjem (jer tamo nemamo net).
Ja isto mislim da Maju treba urnisati, a verujem da ce se i ostatak mog odeljenja sloziti kada procita ovu temu (i mi je svi mrzimo). :twisted:
I ja sam cula neke pricice da je Maja presla u nastrane, tako da ne znam kako da je upropastite, posto ono sa tipom nema teorije da upali. Ljudi, dajte neki novi predlog !!!

III-6:
Ej, ljudi, stvarno vam je dobra ova tema ... Sreca pa je nama na prirodnom smeru zapala Jovanka a ne ta vasa dro*ljica. :roll:
Nego moramo da vam kazemo da vam je taktika dooobra, odlicna stavise, ali da u ovom slucaju nema teorije da upali. Pa vi ocigledno niste culi najnoviju vest : ta vasa Maja je lezbejka 100 % provereno. Svi pricaju da je u semi sa nasom srpkinjom, za koju svi vec odavno znamo kog je opredeljenja ... :lol: Sigurno ste i vi videli kako su se izvatale pre par meseci dok su navodno igrale odbojku u timu profesora ... Nema ko to nije video, pola skole je bilo u sali. Nikakav pogodak nisu postigli a srpkinja kao u zanosu se grli sa ovom. :shock:
Zato bolje menjajte taktiku i umesto da zrtvujete tipa, nadjite ribu koja ce da je muva. Nakon one nesrecne veze sa izvesnim R****** (da mu sad ne citiramo ime) ona je ocigledno promenila interesovanja ... Ozbiljno, ne znamo kog ste joj to tipa iz odeljenja namenili (mada predpostavljamo ko bi to mogao da bude) ali ko god da je nemate vi u odeljenju dovoljno dobre frajere koji bi mogli da je smuvaju ... a devojaka imate stvarno zgodnih. Probajte sa devojkom, brze cete doci do rezultata. A ako nista mozete da probate da je uhvatite u delikatnim situacijama sa srpkinjom i slikate. Naravno, mi se nudimo da pomognemo, vec nam se popela na vrh glave sa svojim j*benim lektirama ... A da ne pricamo o tome sto non-stop muva sve sto je zensko u nasem odeljenju. Dajte neku dobu ideju da im obema dodjemo glave.
3-6
:idea:

Evo ideje:
Moj muz (bivsi) je ranije (pre nesto jache od 3 godine) cesto kupovao neke muske casopise koje sam ja kradom ponekad citala. E sad tu sam videla pricu koju cu Vam ispricati ali posto nije kupio sledeci broj ja neznam sta se desavalo u nastavku pa ukoliko neko zna neka mi otkrije.
Pazite ovako, radi se o sledecem taj mali koji treba da se zrtvuje moze da unisti tu vasu napast na sl. nacin. Koliko sam pratila ta vasa matematicarka nije neka riba ,zdepasta je i bubuljicava (boze me prosti k'o da je u pubertetu)ma mrzi me da kucam uglavnom ukapirala sam da je uzas. E sad ukoliko je ova druga;Crne guste poluduge kose, plavih zanosnih ociju, belog neznog lica izrazito izrazito lepa, vitka ali elegantno popunjena (mislim ne puno nego taman da nije mrsava ukratko veoma zgodna)uz sve to prijatnog osmeha i naravno iz Srbije (podrazumeva se da smo mi najbolje ribe na svetu), komunikativna taman onoliko koliko dobar ukus zahteva, dobrodusna i o nadasve o nadasve privlacna.... onda da skratim taj mali neka pridje njoj kada ove dve budu setale negde zajedno i neka kaze "Ti i ti( imena se sad stvarno ne secam vise)samo reci sta hoces da li kucu u Krusevcu sto mi je ostavio teca ili plantaze malina oko Kragujevca nase porodicne ili stan u Borci ili reci reci samo sta? sta? ne pitam sta i koliko(!) dajem sve, danas sam te prvi put video i dacu sve sto imam i sto cu ikada imati samo da ti budes moja zena, jer ljubav se desava u jednom trenutku nisu jos potrebne godine kada je prava, Volim te i klecim na kolenima i dajem sve za tvoje DA." Ukoliko ta Crnka potvrdno odgovori, jer se prica da je mali zgodan, mozda matematicharka koja se inace lozi na njega kazete i sama odluci da napusti vasu skolu i vise nikada se ne vrati.

Mislim da je plan suptilan ako je u novinama upalilo (bio je to jedan istinit feljnom o isto jednoj skoli u unutrasnjosti)mozda uspe i kod Vas.
Nadam se da cete me obavestiti o ishodu.

E jos ovde da dodam o istom trosku, mislim da je ona Druga izrazito ali izrazito naivna, sta voli voli bla, bla, a da ne voli i on nju mozda?

S.S:
kupite joj neki parfem,i to od 100ml
Zvuci kao da joj se jos i izvinjavate i dodvoravate kao da ste vi krivi a ne ona pa joj jos i kupujete parfem. To je nece ubiti sigurno ali ako ste vi mozda krivi za nesto dovoljno je da joj kazete da je mrzite da je ne volite i da zelite da napusti vase skolu a ne da joj podcenjivacki kupujete parfeme pa makar i od 1ooml, mislim ona jeste zaista curka na kvadrat ali ipak je neki "kao" pripadnik ljudske vrste (mada bi joj tu pripadnost trebalo zakonom oduzeti)i zato cisto zbog vase savesti a ne zbog nje koja ne zasluzuje ni da se pominje toliko - drzite neki nivo evo citam sad <bivsa> je na nivou, mozda nju da poslusate a?

Mozda je ona malo skepticna kada je ljubav u pitanju ali meni je u mom braku garantovano dobro sve dok bi nedaj boze IQ poceo da se povecava e onda vec mozda bi moglo da postane rizicno, sva sreca sto ja mislim da je on ipak stabilno nizak.

Bivsa:
Koliko sam pratila ta vasa matematicarka nije neka riba ,zdepasta je i bubuljicava (boze me prosti k'o da je u pubertetu)ma mrzi me da kucam uglavnom ukapirala sam da je uzas.

Kamo srece da je takva ... nazalost, ona je riba na kvadrat (ja koji sam musko to kazem). Doduse, niska je (sama za sebe kaze - otrov se cuva u malim bocicama) ali je zgodna samo tako, a ima i lepu facu (mada su je neke devojke videle bez sminke i kazu da je grozna kad je takva). Da ne pricam o tome da non-stop nosi neke minice, mrezaste carape, dekoltee i tako to.
A ova druga, srpkinja (Milanka se valjda zove) je isto riba na kvadrat, uvek u minicu, doterana i zgodna k'o niko.
Treba covek da ima srca da ih takve upropascava ... Ali mora se, kad su rospije nikad gore (bar za ovu nasu Maju znam, a i za ovu Milanku se prica da nije bolja) ...

E pa nece moci...
Ostavila sam vam ovu temu, hajde de, neka se djeca malo zabave, ali ovo sto se sad desava, prevazilazi mjeru dobrog ukusa...
Da ne biste nagadjali o cemu pricam, reci cu samo da to zna, onaj ko treba da zna, a ostali i ne treba da znaju...
I ubuduce, bez ovakvih podmetanja, jer se istina prije ili kasnije sazna, ma kako neko to u prvi mah upakovao i predstavio...
Jadnu, naivnu djecu glumite na nekom drugom mjestu...
Pozzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back