Не би ...кеве ми...
Ја сам џентлмен који воли да помаже младим девојкама и женама ...на обострано задовољство.......без икаквих задњих намера...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не би ...кеве ми...
Ја сам џентлмен који воли да помаже младим девојкама и женама ...на обострано задовољство.......без икаквих задњих намера...
![]()
kada se HDD formatira sa programom Hard Disk Low Level Format Tool,tesko da ko moze da vidi sta jebilo prethodno na njemu.Jeste da to treje nekoliko sati,ali uradisto i mozes da ga prodas nekom ili poklonis nekom,recimo kojeimedadamHocu da bacim neki stari kompjuter, ali me je strah da neko ne izvadi hard disk i nadje tamo neke pasvorde, nase fotografije i sl. Kako mogu da sama unistim hard disk?
Trazila sam na internetu, ali sam naisla na neke vrlo teske metode za unistavanje hard diska, pocev od paljenja vatrom do lupanja teskim cekicem... Da li postoji neki laksi nacin da se unisti hard disk? Da li moze da se unisti ako ga potopim u vodu? Hvala!
Nema na cemu.stvarno sam mislio,ako joj ne treba stojoj ne bi poslao adresu na PP da ti posalje.ja bih ti poslao HDD bez problema,ako bi recimo samo obecao da ces uraditi Low Level,ako vec ima nesto komromitujuce na tom HDD-u.Хвала.. Мишо
Госпо-ђа/ђица Валентина је... како се не јавља, сигурно већ решила тај проблем по првим понуђеним деструктивним саветима са теме...
Чак и да јој је хард диск случајно испао из руке са...1,5м висине...ефекат би био исти...
Да се разуме у компјутере и форматирање...не би ни отварала тему.
kakvo je ovo pitanje? dok neki od nas crkavaju za jednim zdravim hard diskom,postavljac teme pita kako da unisti svoj hard disk??? tako sto ces da ga formatiras i poklonis,ako ti vec ne treba!
Jeste se on kod tebe pokvario ali nije da ne moze neko da ga sredi i nadje sta je bilo na njemu pre pada.ja stavio moj na kuciste , kuciste nagnuo, hard dole i GOTOV JE
cuje se da cakce kad ga povezem , probao ga na vise kompova , nista
ja stavio moj na kuciste , kuciste nagnuo, hard dole i GOTOV JE
cuje se da cakce kad ga povezem , probao ga na vise kompova , nista
Hvala na savetima, ali nista od ovog ne mogu da primenim... Ne mogu da udjem u windows, formatiram, brisem itd, jer kompjuter je oteran u cosak, njegovo mesto je zauzeo drugi, a ionako nije radio pa ne znam da li bih uopste mogla da ga startujem... Nemama nikakve posebne podatke, licno moje fejvorite, emajlove, ne znam sta bi vec ta strana osoba mogla tamo da iskopa,Citala sam da moze da otkrije pasvorde za banke i sl., a i ne volim da neko kopa po mojim stvarima.
hahahaaaaaaaaaa , gde ti ziviš ?Па само га форматирај.
A disk pun unutra magneta !Stavi parče magneta na HDD i ostavi ga da prespava i odoše podaci.
A disk pun unutra magneta !
Hocu da bacim neki stari kompjuter, ali me je strah da neko ne izvadi hard disk i nadje tamo neke pasvorde, nase fotografije i sl. Kako mogu da sama unistim hard disk?
Trazila sam na internetu, ali sam naisla na neke vrlo teske metode za unistavanje hard diska, pocev od paljenja vatrom do lupanja teskim cekicem... Da li postoji neki laksi nacin da se unisti hard disk? Da li moze da se unisti ako ga potopim u vodu? Hvala!
Hvala na savetima, ali nista od ovog ne mogu da primenim... Ne mogu da udjem u windows, formatiram, brisem itd, jer kompjuter je oteran u cosak, njegovo mesto je zauzeo drugi, a ionako nije radio pa ne znam da li bih uopste mogla da ga startujem... Nemama nikakve posebne podatke, licno moje fejvorite, emajlove, ne znam sta bi vec ta strana osoba mogla tamo da iskopa,Citala sam da moze da otkrije pasvorde za banke i sl., a i ne volim da neko kopa po mojim stvarima.
Hocu da bacim neki stari kompjuter, ali me je strah da neko ne izvadi hard disk i nadje tamo neke pasvorde, nase fotografije i sl. Kako mogu da sama unistim hard disk?