Kako ulazite u vezu?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Čitam neke diskusije pa se pitam kako ljudi ulaze u vezu i šta im je važno da bi nekom rekli: "Sad smo u vezi".

Mic po mic, polako, brzo, grlom u jagode, kao cunami?

Da li ste u vezi čim vam neko odgovori na pogled? :mrgreen:
Dovoljno vam je par izlazaka da bar u grubo vidite o kome i o čemu se radi?
Potrebno vam je malo duže vreme (koji mesec minimalno) da osobu upoznate i tek kad ocenite da to druženje ima perspektivu ozvaničite druženje na viši nivo, tj vezu?
Ili vam je jednostavno dovoljno da se kresnete i eto ga, vi ste u vezi? :p

Malo iz krajnosti u krajnost, a vi sad recite kako je kod vas.

Može i nadogradnja teme s ulaskom u brak, iako mislim da samo kamikaze i oni kojima brak ugovore provodadžije ulaze u brak na brzinu. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Smatram da veza nastane onda kada se tako dogovorimo.
Npr ako se samo zagrlimo i poljubimo i čujemo se telefonom i ja mu kažem da mi se mnogo svidelo to što je bilo među nama, ceo razgovor i sve, i on to isto kaže, i nastavimo tako da ćaskamo... i čujemo se stalno, počnemo viđati, iskažemo svoju naklonost, to jeste neki početak veze

Sa druge strane, dešava se da se seksamo, kažemo da nam je lepo, ali ja ili on otvoreno odmah kažemo da ne želimo vezu iz objektivnih razloga, ili što je možda razika u godinama, ili što još uvek imamo osećanja prema nekom drugom, i tako ima još razloga... onda bez obzira na sex mi nismo u vezi... samo nam je bilo lepo. Dakle, dogovor je taj što definiše naš odnos.

Trap Door Doors GIF

Ehe ima i toga. Kao nes hebati ako ne obecas vezu, a ti kao pametan, hehe vazi, mislis se hebacu a posle cu je samo iskulirati, kad ono prc, eto tebe 3 godine (druzenja i redovnog seksa i znaju te tata, mama, brat, rodjaci, tetke, strine, nepoznati ljudi se zdruzuju s tobom na fb, kad izadjes kao da te neko gleda)...

Back