gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Javne ličnosti su obično toliko iskompleksirane da je to nepodnošljivo, tako da uopšte i ne želim da budem sa takvim ženama... Uostalom i običan svet je prepun neotkrivenih, talentovaih, mnogo prizemnijih žena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi bi ste sve bil geja da vam da pare
niiiiije =)E, tako moja chera kad je bila bash mala, kazze idem napolje da uhvatim momka. I ja chujem neku vrisku napolju i pogledam kroz prozor, a malishan od 7 god panichno trchi koliko ga noge nose a za njim 5-6 vrishtechih devojchica od 5-6 godina sa sve lasom....![]()
Javne ličnosti su obično toliko iskompleksirane da je to nepodnošljivo, tako da uopšte i ne želim da budem sa takvim ženama... Uostalom i običan svet je prepun neotkrivenih, talentovaih, mnogo prizemnijih žena...
niiiiije =)
tvoja ćera pameću malo povukla na tebe![]()
Bolje da si napravio nick Stjepan Čoldo...
baš i zvuči hrvaCki![]()
zamislite da vam se dopadne neki glumac, pewac, politicar...i to tako zestoko, da vas pomisao o njemu/njoj toliko opsedne, da pomislite-cuda su moguca, jer i oni su ljudi
oket, sigurno je nemoguce osvojiti Moniku Beluci ili Dzonija Depa, ali da vam se pruzi prilika-kako biste i sta uradili?!
ja bas nemam nikakvu ideju...?!?!??!??!??!?!??![]()
jedini "problem" je sto pomenuti Bill nije gej...![]()