Kako uhvatiti super-stara/starku

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Javne ličnosti su obično toliko iskompleksirane da je to nepodnošljivo, tako da uopšte i ne želim da budem sa takvim ženama... Uostalom i običan svet je prepun neotkrivenih, talentovaih, mnogo prizemnijih žena...

Otkud ti takva predrasuda? :eek:

niiiiije =)
tvoja ćera pameću malo povukla na tebe :heart:

Zakljuchichu da je ovo kompliment! :mrgreen:

eto kako od "ozbiljne teme" postade weiseow pimpek:mrgreen:shalim se...

ja sam zakljucila, da kad god imam neki emotivni problem u ziwotu, ja pocnem da "razmisljam" o nekoj poznatoj faci...to je moj nacin da pobegnem od surowe stvarnosti i strah da se suocim sa istinom:neutral:
kada sam prvi put ugledala Jyrkija na tv-u, zablentavila sam se ko tele u sarena vrata, a posle je mjuza 69-ke obelezila neke lepe trenutke:rumenko:
na Exit-u sam ukocila vrat, buljeci u njega i u jednom trenutku se zapitala sta bi bilo kada bi mi rekao "dolazi owamo":P...a onda sam pogledala u osobu pored mene i swe mi se samo kazalo:rumenko:mozda sam stwarno odrasla...napokon?!

a sada od "zawodjenja ss-a", ispade kesasti orgazmmin monolog...dobra sam, moglo je i gore;)

zamislite da vam se dopadne neki glumac, pewac, politicar...i to tako zestoko, da vas pomisao o njemu/njoj toliko opsedne, da pomislite-cuda su moguca, jer i oni su ljudi:D

oket, sigurno je nemoguce osvojiti Moniku Beluci ili Dzonija Depa, ali da vam se pruzi prilika-kako biste i sta uradili?!:D

ja bas nemam nikakvu ideju...?!?!??!??!??!?!??:confused:

:klap::worth::heart::ok:
uf tesko pitanje...prosto neopisivo....hheheheh;):vatromet:

Back