trazim muza za svoju mamu . ne mora biti lijep vec samo dobar i bogat . gdje da ga nadem ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ce mami ruzan djuvegija ?![]()
trazim muza za svoju mamu . ne mora biti lijep vec samo dobar i bogat . gdje da ga nadem ?
treba meni , hocu novi play station 4 !!!
To se i ja pitam...
Ne mora biti ni bogat. Trebaju mu samo deeebeeeli zivci.
ja imam debele zivce ako ti imas play station 4 ?
jos je dobra 58 ali super kuha !
zna li napraviti pitu zeljanicu?
Btw, tebe je rodila u poznijim godinama izgleda...
sine ti si?trazim muza za svoju mamu . ne mora biti lijep vec samo dobar i bogat . gdje da ga nadem ?
sine ti si?![]()
nije . ja sam samo mlad u dusi inace sam stara konjina .
kupiću ti ja SPS 4 da zajedno igramo fudbalicu naveče... a da po danu čuvaš koze koje planiram da nabavim...
Moja je 58. godiste i nema veze sa kuvanjem. Ali voli da pere sudove i ne nosi brus po kuci![]()
Moja je 58. godiste i nema veze sa kuvanjem. Ali voli da pere sudove i ne nosi brus po kuci![]()