Meni je ovo ekstremno potrebno.... Ali da je stvarno kao da je od neke supstance, dejstvo koje traje vise sati, koje se ne moze poremetiti uzbudjenjem, stresom, i to dejstvo da uopste ne nastaje nacinima razmisljanja, koncentracijama, da ne radim ja za to stanje nego da to stanje radi za mene, samo da deluje i potraje bez da sam ista cinio.
Ljubav ne mogu da imam jer su devojke nezainteresovane i nemam uslova i ta prica je besmislena i smesna i na to ne racunam. U bogatstvu ne mogu da uzivam. Imao sam ranije neke lekove za smirenje koje sam uzimao na recept ali vise ne mogu da se vucaram po doktorima samo da bih to mogao kontrolisano da koristim jer bez recepta ne mogu nista. Alkohol je verovatno mnogo stetniji za fizicko zdravlje od lekova, kad si pod lekovima na poslu to se tolerise ali ne i alkohol. Sta da nadjem ako ne mogu da uzimam lekove za smirenje bez recepta i ako ne postoji apsolutno nista drugo a da to nisu neke filosofije i mantre koje ne deluju uopste? Hocu samo instant kao da sam popio lekove ili alkohol. Sta raditi u hitnim situacijama a ti nemas bas nista, sta ako te nesto boli, ako si u nekoj agoniji...? U ovom drustvu ne smes bas nista, a kad tako prsnes kaznjavaju te cak i za pokusaj samoubistva, sta da radim, izludecu....