Kako treba da izgleda ljubav...

Ja se jos uvek nadam da cu sresti osobu sa kojom cu ponovo doziveti ljubav.Mozda ne onako jaku,strasnu,kao u knjigama, na filmovima,ali ipak dovoljnu da pozelim da kraj njega ostanem do kraja zivota.
Posto nisam uspela da odgledam film Beleznica,a cula sam da je dobar,procitala sam knjigu,i veoma mi se dopala.Prica o velikoj ljubavi dvoje ljudi koji se do kraja zivota vole do poslednjeg daha i prkose smrti.
Mozda se ovo nekima ucini pateticno,bezveze.
Ko ne voli da cita, ili nema vremena,nek pogleda film sa svojom devojkom/deckom.Necete se pokajati.

esperanca137:
Ja se jos uvek nadam da cu sresti osobu sa kojom cu ponovo doziveti ljubav.Mozda ne onako jaku,strasnu,kao u knjigama, na filmovima,ali ipak dovoljnu da pozelim da kraj njega ostanem do kraja zivota.
Posto nisam uspela da odgledam film Beleznica,a cula sam da je dobar,procitala sam knjigu,i veoma mi se dopala.Prica o velikoj ljubavi dvoje ljudi koji se do kraja zivota vole do poslednjeg daha i prkose smrti.
Ko ne voli da cita, ili nema vremena,nek pogleda film sa svojom devojkom/deckom.Necete se pokajati.

Cekaj malo,ovo nije nimalo za smejanje.Znam film,znam i knjigu,i ima nas jos koji bi hteli tako nesto,mada koliko sam ja ekstreman ja bi otisao u jos vecu krajnost.

Ne razumem, sta ti znace tudja iskustva, mislim da su bitnija tvoja, sopstvena. A sto se uticaja filmova i knjiga tice, svaku ce dotaci onaj film ili knjiga u kojima se delimicno pronalazi i time mislim na neke realnije knjige i filmove, jer ljubav je kompleksno osecanje a bajke su samo bajke.

Dont_Break_The_Oath:
esperanca137:

Cekaj malo,ovo nije nimalo za smejanje.Znam film,znam i knjigu,i ima nas jos koji bi hteli tako nesto,mada koliko sam ja ekstreman ja bi otisao u jos vecu krajnost.

U jos vecu krajnost? Jesi li procitao knjigu?

Punani_huntR:
NatasaNatasa:
Punani_huntR:
ljubav treba da izgleda kao sex - jedva cekas da pocne, uzivas dok traje a kad se zavrsi sa zadovoljstvom ga se secas :)

Bravo ... samo posle sexa mozes nekad i da places ... sta cemo onda :twisted:

pamet u glavu i "vaseline extra sensitive" u natkasnu!

Ha ha ... cccccccccccc .... dakle masta ti je na nivou decaka pubertetlije :)

NatasaNatasa:
Punani_huntR:
NatasaNatasa:
Punani_huntR:
ljubav treba da izgleda kao sex - jedva cekas da pocne, uzivas dok traje a kad se zavrsi sa zadovoljstvom ga se secas :)

Pa ako se place,onda objasnjenje i prijateljsko milovanje dok ne prodje.
Postovanje max

inspirion:
NatasaNatasa:
Punani_huntR:
NatasaNatasa:
Punani_huntR:

Pa ako se place,onda objasnjenje i prijateljsko milovanje dok ne prodje.
Postovanje max

znaci nista ono kao klin se klinom izbija?!

Back