Kako to sacica satanista a vlada svetom?

Izvini onda propovednice, apostolu, ne znam kako vise da te nazovem sa ovakvim temama koje otvaras. Ko si bre ti da odredjujes ko ce da gori u paklu a ko da uziva u raju. I da to povezujes sa cipovanim licnim kartama, 5G mrezama i slicnim sranj.ima. Nauci da budes dobar covek, pristojno ljudsko bice pa onda tek da razmisljas da li ces kucati na vrata nebeska kada dodje taj cas. A ovako da propovedas ludosti i pises svinjarije, to te samo svrstava u maloumnike i to jedne od onih gorih, a ovde na krstarici je pravo da ti kazem ta konkurencija prilicno zestoka.
A jel ja tebe bijem, mucim, ubijam, trujem kemtrejlsima, herbicidima, pesticidima, fungicidima, zracenjem elektromagnetnim talasima iz raznoraznih antena, jer ti otimam decu i silujem ih, jel ti namecem porez, jel ti odredjem silom i pretnjok kazni sta moras da ubacis u svoj krvotok preko spriceva, jel ti ogranicavam kretanje od nekakve korone....??????????? Ti i takvi koji ti daju cipovane licne karte i na taj nacin te ubacuju u biometrijski sistem totalne kontrole ONI SU TI DOBRI I SUPER SU TI A JA KOJI KAZEM DA TREBAS DA IZADJES IZ NJIHOVOG PROKLETOG SISTEMA I POSTANES SLOBODAN COVEK JA NE VALJAM. E moj ti ako ako ovo danas sta vam rade satanisti je decja igra u odnosu na ono sta ce da vam rade kad uskoro ukinu papirni novac. Govoricete e da smo bili pametniji pa da smo se pobunili i bacili sva njihova tehnoloska oruzja koja nas porobljavaju sad bi bili zivi i zdravi. Zivi bili pa videli ko je na kraju u pravu da li ti koji branis sataniste ili ja koji zelim da im izvucem iz ruke njihova tehnoloska oruzja tako sto ce ljudi izaci iz sistema i samim tim njihova tehnokratska oruzja nece imati efekta.

Verovatno znate da sacica satanista decojedaca i decoubica i decosilovatelja vlada svetom a koji su u satanistickoj sekti. Njih ima oko 10 000. Pa kako to da ta sacica zlih zlotvora vlada celom planetom?? Mislite zato sto imaju 80% sveg bobagtsva na planeti?? NEEEEEE

Vec zato sto imaju POD KONTROLOM DRUGU MNOGO VECU STOKU KOJA "RADI SAMO SVOJ POSO". A to su svi policajci, sva vojska, svi cinovnici po svim javnim ustanovama, skolama, bolnicama, medijima, itd. DAKLE SVI KOJI IMAJU LICNE CIPOVANE KARTE RU SRAF NOVOM VAVILONU.

I RECICUVAM U POVERENJU NEMOJTE MISLITI DA CE TE USPETI DA IZBEGNETE KAZNU ZATO STO SLUZITE SATANI. Necete izbeci gorecete u paklu zajedno sa svojim glavnim sefom vaseg sistema zlotvorskog a to je satana.

Ako imas bilo koji licni cipovanu dokument ti si sluga satanosta i njihov vojnik demon i protiov Boga si Zivoga. Nemoj misliti da ce ti Bog svemoguci oprostiti te tvoje licne fdokumente u dzepu!!!! Jedini nacin da se spases je da se odreknes svih cipovanih licnih dokumenata tri puta. A ti licni cipovani dokumenti su LICNA KARTA, VOZACKA, PASOS, ZDRAVSTVENA I PLATNA KARTICA.

118702627_635449610697942_1130932745249256357_n.jpg
Opusti se covece.

Koja teologija i teoloski fakultet? Sveti Sava iso na taj masonski fakultet? Pa tamo se i unistava Hriscanstvo na tim masonskim teoloskim fakultetima!!! Tamo na tim fakultetima nastavnici teolozi Hriscanstvo nazivaju skupom obicaja. Za njih je Hriscanstvo folklor, nesto kao muzej, obicni obicaji.
Ček ti izjednačavaš sebe i Svetog Savu?

Back