Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljudiiii,help.. Moram da nagovorim roditelje da puste psa u kucu.. On je sad u dvoristu ima ogromnu izolovanu kucicy,ali,ja bi zeleo da bude u kuci.. Kako da ih nagovorim,pomozite.
Da,mislim tata bi mozdaa dozvolio.. Ali mama,nema sanse ona ga se jos i boji.. ..I jos jedna stvar on uvece kad ga zatvorim u boks(koji je pun igracaka) Skoro celu noc cvili..Komsije ce izludeti kad bi trebao prestati s' cviljenjem..?
A normalno da cvili pa mali je. Uzmi neku dekicu i jednu noć ti spavaj na njoj da ostane tvoj miris i onda mu stavi u boks, to bi ga trebalo umiriti. Što se tiče toga u kuću ili ne, samo razgovor s roditeljima ti tu može pomoći, nikakva navaljivanja i slično. Nema magičnog recepta. Moji su od prvog dana u kući. Jedino ih je muž istjerao iz spavaće sobe jer ih je ipak troje dugodlakih
mislim 6. noc,kako cvili.. A,po danu stalno juri ne cuje se uopste,mada se ponekad igra sa komsinicom(mislim na psa) Mazom.. isto,stene 2 i po meseca mesanka,preslatka.. Ludi su k'o struja..
Mislim da ga roditelji ne zele unutra zbog "prljanja",kuca bi vrsila nuzdu na sve strane i to je ono sto sve odbija .Mozda da ih zamolis da bude u tvojoj sobi samo preko noci i naravno da ti sve pocistis za njim.
Ako ne budes imao ni jedno drugo resenje, iznesi fotelju u dvoriste i spavaj ti napolje pored kuce (leto je sta fali) kad ne moze on unutra,tako nece cvileti,a mozda se i roditelji sazale.
Mislim da ga roditelji ne zele unutra zbog "prljanja",kuca bi vrsila nuzdu na sve strane i to je ono sto sve odbija .Mozda da ih zamolis da bude u tvojoj sobi samo preko noci i naravno da ti sve pocistis za njim.
Ako ne budes imao ni jedno drugo resenje, iznesi fotelju u dvoriste i spavaj ti napolje pored kuce (leto je sta fali) kad ne moze on unutra,tako nece cvileti,a mozda se i roditelji sazale.