Kako to izvesti?

Da,mislim tata bi mozdaa dozvolio.. Ali mama,nema sanse ona ga se jos i boji.. :D ..I jos jedna stvar on uvece kad ga zatvorim u boks(koji je pun igracaka) Skoro celu noc cvili..Komsije ce izludeti kad bi trebao prestati s' cviljenjem..?

A normalno da cvili pa mali je. Uzmi neku dekicu i jednu noć ti spavaj na njoj da ostane tvoj miris i onda mu stavi u boks, to bi ga trebalo umiriti. Što se tiče toga u kuću ili ne, samo razgovor s roditeljima ti tu može pomoći, nikakva navaljivanja i slično. Nema magičnog recepta. Moji su od prvog dana u kući. Jedino ih je muž istjerao iz spavaće sobe jer ih je ipak troje dugodlakih :mrgreen:

Mislim da ga roditelji ne zele unutra zbog "prljanja",kuca bi vrsila nuzdu na sve strane i to je ono sto sve odbija .Mozda da ih zamolis da bude u tvojoj sobi samo preko noci i naravno da ti sve pocistis za njim. :zper:
Ako ne budes imao ni jedno drugo resenje, iznesi fotelju u dvoriste i spavaj ti napolje pored kuce (leto je sta fali) kad ne moze on unutra,tako nece cvileti,a mozda se i roditelji sazale. :prstic:

Mislim da ga roditelji ne zele unutra zbog "prljanja",kuca bi vrsila nuzdu na sve strane i to je ono sto sve odbija .Mozda da ih zamolis da bude u tvojoj sobi samo preko noci i naravno da ti sve pocistis za njim. :zper:
Ako ne budes imao ni jedno drugo resenje, iznesi fotelju u dvoriste i spavaj ti napolje pored kuce (leto je sta fali) kad ne moze on unutra,tako nece cvileti,a mozda se i roditelji sazale. :prstic:

:rotf: :super:

A tema... pa, mozda je ono sto kaze kamenicvet zbog nuzde, ali, mozda vremenom popuste;)

Da li je ovo upalilo?

Back