Kako tipovati očajnu?

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
beat-it-to-the-bottom.jpg

Zamislimo da ste u kafiću punom namontiranih riba. Sede solo, sa drugaricom ili u grupi. Koji su to signali koji ferceraju da je nekoj frka i da će pristati na prvo muško? Mislim, ono i vama treba za jednu snošku, ništa ozbiljno, može i dva puta pre raskida.

Da li su to budjavi holivudski fazoni ili ipak ima istine?
Kakva su vaša iskustva i da li takve i kod vas navaljuju odmah u liftu pre nego udjete u stan?

Cekaj sad polako..hoces reci da nikad ni1 ne moze proci kod tebe?naravno da ne..nekom ce uspeti i to za jedno vece je glupost..uvek se tako krene a ne da oce te zeni isto popodne..iako se to vidi mnogi ce pokusavati u odnosu na one kojima ne viri to iz ociju..sve je stvar pristupa i utiska kakav riba ostavlja..nije to bas tako jednostavno ali ko ima iskustva iz neke neugledne moze izvuci zver..znam iz iskustva

bila je neka emisija tipa bbc o govoru tela... bas o tome

ali nemam pojma ni koji kanal ni nista... bas je bio primer sa prilazenjem devojkama... mozda b92

idi na nenamontiranu... montirane su u gardu ?... ako bas moras montiranu onda se proderi na sred kafica OCU DA RADIM ONO i koja pristane tvoja je

smesno je kao opak sam baja ocu da hebem, a onda pitas za neki savet kako da prodjesh najbezbolnije dok ispitujes

mislim ako ti je bas frka neces da se stiskas da ne budes povredjen... a kod svih kazanova i sl. sigurno da je kvantitet i iskustvo bitno, tj mnogo pokusaja, pa uci iz gresaka, i stize se tako do zavodnika... ali su verovatno mladi poceli... ok i neke predispozicije

Jao, Marshalov prijatelj bi najvise voleo da zene imaju nekakav semafor po sred chelenke, pa jos ako je moguce da na njemu fleshuje "FUUCK ME"

pa bile su one semafor zabave :)
da fleshuje shta bi one tacno tada htele :)

i sto ne idesh na chat onda tamo je jednostavnije mada kad se to kao dogovorite, moze vrlo lako u praksi da ne uspe. ebiga sto je brzo to je i kuso.
..

da, ne znam ako je ocajna, verovatno nije bas uspesno namontirana... srecne zene lepo izgledaju ali one vec imaju to sto trazish (?) mada mozda nije pravilo

najbolje biraj neku koja ti po ponasanju lezi ako si nesiguran neiskusan... oshacuj pa vidi... mada kao mora li kafic... probaj bolje skola jezika ili bazen ... nek te bije imidz manijaka

Poslednja izmena:
Da li su to budjavi holivudski fazoni ili ipak ima istine?
Kakva su vaša iskustva i da li takve i kod vas navaljuju odmah u liftu pre nego udjete u stan?

uh ne znam majke mi, u klubove sam prestala da izlazim od nenavršene 17-e, tako da čak i da nije holivudski fazon, dok sam takoreći imala lokaciju - kapacitet i konja za trku nisam , pa ni priliku da proverim i utanačim.

То није дно, него не мораш много да се трудиш.. Што чекати у реду да купиш воду ако имаш извор на метар, то је тај фазон..

Pa kakav mu onda dodje taj nejebicar koji ganja ocajne zene: nestrpljiv , neurozan, uplasen od potencijalnog odbijanja, nesiguran u sebe, nezadovoljan trenutnim stanjem ... jednom recju ocajan.

Pa kakav mu onda dodje taj nejebicar koji ganja ocajne zene: nestrpljiv , neurozan, uplasen od potencijalnog odbijanja, nesiguran u sebe, nezadovoljan trenutnim stanjem ... jednom recju ocajan.

Не, него једноставно га мрзи да се цима претерано... И уопште не значи да је нејебичар и да је несигуран у себе ако је*е такве жене, то само значи да га боли уво да се труди..

Не, него једноставно га мрзи да се цима претерано... И уопште не значи да је нејебичар и да је несигуран у себе ако је*е такве жене, то само значи да га боли уво да се труди..

Pa samo naprezanje da se uoci neka ocajna domacica je itekakav trud. A jos kad se otvori o tome tema na forumu, onda je to vec tezi oblik truda.:lol:

Moz misliti kakve su zene koje su ocajne za seksom ili muskarcima. To moraju biti neke lopate bre.

Pa samo naprezanje da se uoci neka ocajna domacica je itekakav trud. A jos kad se otvori o tome tema na forumu, onda je to vec tezi oblik truda.:lol:

Moz misliti kakve su zene koje su ocajne za seksom ili muskarcima. To moraju biti neke lopate bre.

Па добро, то је ситан труд, мора се мало неће да ти дође кући и све одради а ти да не устанеш из фотеље. ;)

Могу бити лопате а и не мора да значи, имаш и оних добрих које су хтеле све а на крају нису добиле ништа и онда су очајне, има разних девојака не мора да значи да је нико неће па да је очајна. ;)

Back