Tako je, Dandrla!
Podrzavaj me i bicemo bogati, ti i ja, druze, ti i ja!
Podrzavaj me i bicemo bogati, ti i ja, druze, ti i ja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dana2503:Sta mislite, jel je moguce da musko i zensko provedu u kamp kucici mesec dana na naftnom polju i da nista ne bude? >_>
Dana2503:Tako je, Dandrla!
Podrzavaj me i bicemo bogati, ti i ja, druze, ti i ja!![]()
Gde treba da potpišem?!Dana2503:Chim ga se dochepam, dajem ti jednu bushotinu, to je dovoljno.
Evo, svima cu da dam po jednu, ako potpishete peticiju da je tako nesto moguce.![]()
Dana2503:Chek da vidim koliko ima interesenata, pa cu otvorim temu.
Ako ih ima mnogo, a ja nemam toliko busotina, ne brini, ti i Dandrla ste medju prvima.![]()
topmodelsica:Jos je bolje pitanje kako prvenstveno muskarci koji nemaju nikakvih problema provedu tri meseca bez seksa, i godine bez seksa, to je poenta price. Nemaju mozak, nemaju ambicije.
Limun i sargarepa:Sta mislite , nesto razmisljam , kako su izdrzali oni iz Velikog Brata , prevenstveno mislim na muske ukucane, da tri meseca provedu bez sexa, a cini mi se i bez masturbacije.
topmodelsica:Jos je bolje pitanje kako prvenstveno muskarci koji nemaju nikakvih problema provedu tri meseca bez seksa, i godine bez seksa, to je poenta price. Nemaju mozak, nemaju ambicije.
... a, ni Topike!topmodelsica:Jos je bolje pitanje kako prvenstveno muskarci koji nemaju nikakvih problema provedu tri meseca bez seksa, i godine bez seksa, to je poenta price. Nemaju mozak, nemaju ambicije.