C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 25.11.2007. u 03:36 - KAKO STUPITI U GARDU! #76 VIRGINIJA: Nad takvima kao shto si ti se vrshi egzorcizam. Kliknite za proširenje... e... al praksa kaze da bolje da izvrshish blowjob promenicemo mishljenje jedno o drugom bar na 15 minuta
VIRGINIJA: Nad takvima kao shto si ti se vrshi egzorcizam. Kliknite za proširenje... e... al praksa kaze da bolje da izvrshish blowjob promenicemo mishljenje jedno o drugom bar na 15 minuta
faustinjo Zainteresovan član Poruka 333 25.11.2007. u 03:38 - KAKO STUPITI U GARDU! #77 Necete valjda da stanete?
VIRGINIJA Iskusan Poruka 6.438 25.11.2007. u 03:40 - KAKO STUPITI U GARDU! #78 crow: e... al praksa kaze da bolje da izvrshish blowjob promenicemo mishljenje jedno o drugom bar na 15 minuta Kliknite za proširenje... A ja kazem da jedva chekam da popijesh ban za sve uvrede koje si vecheras izgovorio!
crow: e... al praksa kaze da bolje da izvrshish blowjob promenicemo mishljenje jedno o drugom bar na 15 minuta Kliknite za proširenje... A ja kazem da jedva chekam da popijesh ban za sve uvrede koje si vecheras izgovorio!
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 25.11.2007. u 03:46 - KAKO STUPITI U GARDU! #79 VIRGINIJA: A ja kazem da jedva chekam da popijesh ban za sve uvrede koje si vecheras izgovorio! Kliknite za proširenje... ma ja sigurno al ti za uvrede necesh to je prosto tako "pravda" na srpski nachin zato napushish se kurveshtijo 8)
VIRGINIJA: A ja kazem da jedva chekam da popijesh ban za sve uvrede koje si vecheras izgovorio! Kliknite za proširenje... ma ja sigurno al ti za uvrede necesh to je prosto tako "pravda" na srpski nachin zato napushish se kurveshtijo 8)
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 25.11.2007. u 03:53 - KAKO STUPITI U GARDU! #81 tome ne brukaj profesiju ja sam siguran da imash josh shto shta u rechniku...
Last Samurai Primećen član Poruka 601 25.11.2007. u 03:56 - KAKO STUPITI U GARDU! #82 ma choveche preterao si svaku meru shta mislish da si ti jedini koji ume da psuje ovde? na shta bi lichilo da svi krenu sa tvojim rechnikom?
ma choveche preterao si svaku meru shta mislish da si ti jedini koji ume da psuje ovde? na shta bi lichilo da svi krenu sa tvojim rechnikom?
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 25.11.2007. u 04:03 - KAKO STUPITI U GARDU! #83 Last Samurai: ma choveche preterao si svaku meru shta mislish da si ti jedini koji ume da psuje ovde? na shta bi lichilo da svi krenu sa tvojim rechnikom? Kliknite za proširenje... ma nishta mene bi banovali a stvorovi bi likovali 8) p.s. a kako drugachije odgovoriti ovoj guski, a da razume poentu?
Last Samurai: ma choveche preterao si svaku meru shta mislish da si ti jedini koji ume da psuje ovde? na shta bi lichilo da svi krenu sa tvojim rechnikom? Kliknite za proširenje... ma nishta mene bi banovali a stvorovi bi likovali 8) p.s. a kako drugachije odgovoriti ovoj guski, a da razume poentu?
UbicaDecijegaLica Aktivan član Banovan Poruka 1.071 25.11.2007. u 04:20 - KAKO STUPITI U GARDU! #84 Nije ni tebi lako ...
Eraserhead Ističe se Poruka 2.374 25.11.2007. u 05:35 - KAKO STUPITI U GARDU! #85 Ja bih zamolio sve one koji se dvoume da li da se prijave da to ipak učine. Moramo očistiti Srbiju od budala. Otadžbina zove!
Ja bih zamolio sve one koji se dvoume da li da se prijave da to ipak učine. Moramo očistiti Srbiju od budala. Otadžbina zove!