Kako stranim tinejdzerima predstaviti Srbiju?

daj ne lupetaj molim te, kome god bi ponudio da bira izmedju odlaska i ostajanja ovde izabrao bi ovo prvo.... msm ono ne znam sad koliko godina imaš, nije ni bitno, (al ako imaš 40 i više onda ok verujem da ne bi otišla pošto to vidim po mojoj kevi)... svi mladi bi izabrali da odu odavde, a za ovaj zaključak definitivno nije potrebno poznavati sve ljude u ovoj zemlji... :roll:

Msm ono nemam 40 godina, sestro... :roll:

ajde ponudi meni! Ponudi meni! Ja sam odavde, čisto da ti srušim hipotezu :lol:

Tenzije dole deco! Svako ima pravo na misljenje, tak da, pustimo neka bude demokratija. Patriotizam je lepa stvar dok ne preraste u fashizam ili nacionalizam. Ja znam da kada bih mogao da odem odavde ucinio bih to istog trena, ali ne zato sto ne volim zemlju, vez zbog nekih drugih, licnijih razloga.

Electra, kada bi ti neko ponudio mesto iz snova u Norveshkoj u npr. Oslu, recimo da predajesh knjizevnost na njihovom Univerzitetu, dali bi ostala? :)

hvala što me braniš :cmok2: realno, može da me napada koliko ko hoće, ali već sutra bi svi napustili ovu zemlju da mogu :telefon:

:bye:

Ja nebih! Meni je lepo ovde... Ovde je ladovina,imas dosta slobodnog vremena,policija je krs teski,devojke su prelepe,mozes da kupujes alkohol iako si maloletan,izlasci dokle hoces,iako ne znas puno ali ako imas stila i ako si pokvaren lako ces uspeti... Ih miline! Jedina mana jeste velika verovatnoca izbijanja vecih sukoba,rejdz policije i ima dosta talibana sto se tripuju na politiku...

Back